"Bajdena prisluškuju!"

05.02.2024

18:04

0

Gde su sve te američke specijalne službe? Kako 'Politiko' dobija tako osetljive i necenzurisane informacije - napisala je Zaharova

"Bajdena prisluškuju!"
Marija Zaharova - Copyright AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova ukazala je da američkog predsednika Džozefa Bajdena prisluškuju i da sadržaji njegovih poverljividž razgovora lako dospevaju u javnost.

- Gde su sve te američke specijalne službe? Kako 'Politiko' dobija tako osetljive i necenzurisane informacije - napisala je Zaharova na Telegramu. 

"Politiko" je javio da je američki predsednik izneo nepristojne opaske o izraelskom premijeru Benjaminu Netanjahuu. Nešto ranije je objavljeno da je Bajden, u privatnim razgovorima sa saradnicima, nazvao bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa nepristojnim imenima.

Američki medij to saznaje od nekoliko izvora i, ako im je verovati, Bajden je jednom prilikom bivšeg predsednika nazvao "bolesnim kopiletom", a drugom prilikom je upotrebio cenzurisanu leksiku.

U prilog pretpostavke da Bajdena prisluškuju ide i činjenica da su američke obaveštajne službe, kad god je bilo reči o "namerama Kremlja" i "planovima Moskve", tvrdile da "imaju stopostotne dokaze" koje nikada nisu obelodanili, ali su ih smelo koristili kao konkretne činjenice, zaključila je Zaharova.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RT Balkan

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike