Poznati jutjuber poklanja 250.000 dolara: Svako može da ih dobije, a ne morate ni prstom da mrdnete!

23.01.2024

12:41

0

Autor: Lj. S.

MrBeast je obećao da će dati ogroman novac svojim fanovima nakon što je prvi put ikada postavio jedan od svojih videa na mrežu X

Poznati jutjuber poklanja 250.000 dolara: Svako može da ih dobije, a ne morate ni prstom da mrdnete!
Copyright Profimedia

Džimi Donaldson, jutjuber poznatiji kao MrBeast, rekao je da će 10 njegovih nasumičnih pratilaca na društvenoj mreži X dobiti po 25.000 dolara, a sve što treba da urade jeste da ga repostuju. 

Naime, MrBeast je obećao da će dati ogroman novac svojim fanovima nakon što je prvi put ikada postavio jedan od svojih videa na mrežu X.

Razlog za nov poklon jutjubera, koji ima više od 234 miliona pratilaca, predstavlja neočekivana zarada do koje je došao na mreži X.

On je 15. januara postavio svoj video u trajanju od 16 minuta da vidi koliko će novca zaraditi. Za tri dana imao je 100 miliona pregleda, a onda je pitao ljude šta misle koliko će mu to novca doneti.

Nagađalo se da je zaradio oko 10.000 dolara, ali se ispostavilo da mu je za dodatna tri dana stiglo još više pregleda (uz njih i oglasi), pa je tako zaradio na kraju 250.000 dolara.

- Ovo je malo zamazivanje očiju. Oglašivači su videli koliko pažnje sam privukao i počeli su da kupuju reklame za moj video (bar ja tako mislim) i zato je moja zarada po pregledu mnogo veća nego inače - napisao je Jutjuber koji je inače podelio video na kom je poredio automobil vredan 1 dolar sa drugim vrednim 100 miliona, a koji je šerovao na YouTube još prošle godine.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike