Grupa lopova napala ljude na ulici, mali dečak im pritrčao u pomoć: Vukao pljačkaše dok su tukli muškarca s kojim je bio (VIDEO)

13.01.2024

16:44

0

Sedeli su mirno na klupi, a onda je nastala pometnja

Grupa lopova napala ljude na ulici, mali dečak im pritrčao u pomoć: Vukao pljačkaše dok su tukli muškarca s kojim je bio (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/dave24144975

Bezbednosne kamere zabeležile su napetu akciju u kojoj je mali dečak pokušao da zaustavi bandu koja napala muškarca i tinejdžerku sa kojima je bio.

U snimku se vidi kako dete juri nasilnike tokom pljačke u Sidkapu, na jugoistoku London, do koje je došlo u sredu uveče.

Muškarca i tinejdžerku nasilnici su udarili pesnicom u lice, ali izgleda da niko nije teže povređen u incidentu.

U snimku, koji je objavio britanski "San", muškarac, devojka i mališan idu ka automobilu i ​​dok ga ona otvara, dva muškarca sa kapuljačom ustaju sa klupe i kreću prema njima.

Jedan od napadača zatim udara muškarca u glavu, a onda ga napada i drugi i on na kraju pada na zemlju.

Videvši šta se upravo dogodilo, devojka pritrčava i pokušava da odvuče nasilnike od njega, a isto radi i dečak koji trči za napadačima i vrišti.

Treći napadač se tada uključuje u napad i njih trojica nastavljaju da tuku čoveka dok, kako se navodi, pokušavaju da mu ukradu torbu.

U jednom trenutku posmatrač grabi dete i povlači ga na bezbednu udaljenosti, iako se nekoliko sekundi kasnije dete ponovo vidi kako trči prema uskomešanoj gomili.

Banda se zatim mirno udaljava. U drugom snimku se vidi kako devojka ljutito viče na muškarce dok odlaze, dok se dete, koje je sa njom, čuje kako vrišti.

Policija je saopštila da još nikog nije uahpsila zbog incidenta i da se istraga nastavlja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike