Dečko ubio devojku, pa joj povadio organe: U stanu zatečen prizor iz horor filmova

08.01.2024

15:26

0

Telo je pronađeno sa brojnim ubodnim ranama, a pored njega je bila kofa sa njenim organima

Dečko ubio devojku, pa joj povadio organe: U stanu zatečen prizor iz horor filmova
Copyright Printscreen Facebook

U stanu u Bratislavi u četvrtak uveče pronađeno je telo Patrisije (48), žene koja je postala žrtva brutalnog zločina. Njeno telo bilo je iseckano, izbodeno, a nakon toga delimično raskomadano.

Slovačka policija je brzo identifikovala i optužila njenog partnera, Jozefa (47), koji je kuvar, za ovo stravično ubistvo.

Patrisijino telo pronađeno je sa brojnim ubodnim ranama, a pored njega je bila kofa sa njenim organima, među kojima je bilo i srce. Bila je pokrivena čebetom i britanskim pasošem.

Mediji su izvestili da je Patrisija živela i radila u inostranstvu nekoliko godina, i da je po udaji devojačko prezime promenila u britansko.

Komšinica je opisala Patrisiju kao veoma atraktivnu, ali i napomenula da je bila neprijatna kada konzumira alkohol. Ostale komšije su takođe ispričale da je često dolazilo do incidenata između para.

Karol, zajednički prijatelj para, kazao je da ne razume njihovu odluke da ostanu zajedno uprkos brojnim savetima prijatelja i upozorenjima o toksičnosti njihove veze.

Printscreen Facebook
 

- Ja na to gledam kao na priču o neuzvraćenoj ljubavi, uprkos svemu. Ovde je oboma bila potrebna pomoć, a niko nije ništa učinio. Sada se svi pitaju... - rekao je on.

Bezbednosna kamera obližnje benzinske pumpe zabeležila je trenutak kada su osumnjičeni Jozef i Patrisija odlazili da kupe alkohol i cigarete, što je pomoglo istražiteljima u prikupljanju važnih dokaza.

U snimku se vidi da Jozef beži sa mesta događaja sa krvavim rukama. Ubrzo je pronađen kako se krije u podrumu.

Trenutno je optužen za krivično delo ubistvo, a ukoliko se pred sudom dokaže njegova krivica, može mu biti izrečena kazna zatvora od 20 do 25 godina ili doživotni zatvor.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike