Stravična tragedija u Kaliforniji! Dečak (10) ubio pištoljem drugog: Policija zatekla strašnu scenu - dete krvarilo iz vrata i glave

03.01.2024

07:53

0

Dečak je identifikovan kao Kit Frirson i on je, kako se navodi, napustio svoj stan nedugo pre pucnjave da bi se vozio biciklom, rekao je njegov rođak za lokalnu TV KCRA

Stravična tragedija u Kaliforniji! Dečak (10) ubio pištoljem drugog: Policija zatekla strašnu scenu - dete krvarilo iz vrata i glave
ilustracija - Copyright Tanjug/ Jerry Jackson/The Baltimore Sun via AP)

Desetogodišnji dečak iz Kalifornije uhapšen je zbog sumnje da je očevim pištoljem ubio drugo dete, saopštile su danas lokalne vlasti.

Pripadnici policije okruga Sakramento odgovorili su u subotu u 16.30 na dojavu o pucnjavi u predgrađu Sakramenta Futhil Farms, prenosi AP.

Po dolasku na lice mesta, na parkingu su zatekli 10-godišnjeg dečaka koji  je krvario iz glave i vrata, ali uprkos pruženoj prvoj pomoći, dečak je kasnije u bolnici proglašen mrtvim, saopštila je šerifova kancelarija na društvenim mrežama.

 

 

Dečak je identifikovan kao Kit Frirson i on je, kako se navodi, napustio svoj stan nedugo pre pucnjave da bi se vozio biciklom, rekao je njegov rođak za lokalnu TV KCRA.

 

 

Prema saopštenju šerifove kancelarije, drugi 10-godišnjak je otišao do kamiona svog oca da mu donese cigarete i u kabini je pronašao napunjen pištolj koji je uzeo i hvalio se da njegov otac ima pištolj.

„Potom je ispalio metak u žrtvu i pobegao u obližnji stan“, navodi se u saopštenju šerifove kancelarije.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike