Kamiondžija pronašao svetsku šampionku pored puta! Tragedija šokirala zemlju, a tek osumnjičeni za njenu smrt! (FOTO)

01.01.2024

22:41

0

Autor: A. S.

Nezamisliv rasplet drame

Kamiondžija pronašao svetsku šampionku pored puta! Tragedija šokirala zemlju, a tek osumnjičeni za njenu smrt! (FOTO)
Denis i Melisa - Copyright Profimedia

Prvog dana 2024. godine, tragične i šokantne vesti stigle su iz Australije - supruga dvostrukog svetskog šampiona Roana Denisa, pronađena je mrtva pokraj puta!

Najpre je bilo obelodanjeno da je Melisa Hoskins pronađena pored puta, nakon što je udarena automobilom i pregažena poslednjeg dana decembra, ali je istraga utvrdila nove šokantne detalje.

Naime, kako prenose inostrani mediji, glavni osumnjičeni za njenu smrt je upravo njen suprug, 33-godišnji Australijanac.

 

 

Kako se ispostavilo, ona nije bila samo udarena automobilom, već i vučena nekoliko metara, a ispostavilo se da je to učinjeno porodičnim kamionetom!

Mediji prenose da se Melisa držala za haubu, u pokušaju da se izbori i preživi. Nakon toga, ona je ostavljena pored puta, gde ju je kasnije pronašao vozač kamiona  dok je još uvek pružala znakove života. Međutim, od zadobijenih povreda je preminula u bolnici.

Denis je kasnije navodno optužen za izazivanje smrti opasnom vožnjom, a tamošnji mediji su preneli da je pušten na slobodu uz kauciju, kao i da će se pred sudom pojaviti u martu mesecu.

Inače, Denis je bio šampion sveta 2018. i 2019. na hronometar, a osvojio je i srebrnu medalju na Olimpijskim igrama 2012, dok se Melisa  takmičila na Olimpijskim igrama 2012. i 2016. godine, a osvojila je zlato u ekipnoj konkurenciji na Svetskom prvenstvu 2015. godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike