Jezivi detalju užasa u Prijedoru: Porodica koja se ubila spremila kovčege za sahranu, iza sebe ostavili 7 pisama

31.12.2023

12:17

0

Tragedija kakva se ne pamti na ovim prostorima

Jezivi detalju užasa u Prijedoru: Porodica koja se ubila spremila kovčege za sahranu, iza sebe ostavili 7 pisama
Ilustracija - Copyright Profimedia

Dvostruko ubistvo i samoubistvo u Dobrljinu kod Prijedora bilo je isplanirano do najsitnijih detalja, a porodica je nekoliko dana pre tragedije naručila tri kovčega za sahranu, navodi "ATV".

Tročlana porodica, podsetimo, odlučila je da se zajedno ubije tako što je sin Ž.Z. upucao majku Z.Z. i sestru Lj.K. nakon čega je cev pištolja okrenuo ka sebi. Na taj očajnički korak porodica se odlučila jer nisu mogli da se nose sa tugom i bolom nakon tragedije koja je ovu porodicu zadesila u maju kada je od leukemije preminula ćerka Lj.K. koja je imala 34 godine.

Izvor blizak istrazi otkriva da je osim kovčega porodica napravila sve pripreme za svoju sahranu, a iza sebe su ostavili čak sedam pisama. U jednom su objasnili razloge zbog koji su se odlučili na ovaj očajnički potez dok su ostala pisma bila naminjena bliskim ljudima, a sadržavala su i razne smernice.

- Naveli su ko će ih i gde sahraniti, ali i detalje kako će sebi oduzeti život. Uz pisma su ostavili bankovne kartice i napisali pin kodove kako bi mogli da podignu novac za troškove sahrane - otkriva izvor blizak istrazi.

Navodi da su u jednoj koverti ostavili 200 KM i u pismu naveli da je to novac namenjen za kupovinu cveća koje treba da se odnese na grob žene preminule od leukemije i to na tačno određen datum. Jedno od pisama namenili su i njenom momku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike