Policija potvrdila stravične sumnje! Kozak je ubio bebu (2) i njenog oca iz pištolja, u podrumu pronašli užas

22.12.2023

18:08

0

Autor: M. Vu.

David Kozak (24) osumnjičen je da stoji iza ubistva 32-godišnjeg oca, po imenu Martin, i njegove ćerke dok je ležala u kolicima tokom šetnje kroz šumu

Policija potvrdila stravične sumnje! Kozak je ubio bebu (2) i njenog oca iz pištolja, u podrumu pronašli užas
Copyright Profimedia

Policija je danas potvrdila da je pištolj u vlasništvu Davida Kozaka (24) koji je masakrirao 14 ljudi u Pragu korišćen za ubistvo oca i njegove dvomesečne bebe pre nedelju dana.

David Kozak (24) osumnjičen je da stoji iza ubistva 32-godišnjeg oca, po imenu Martin, i njegove ćerke dok je ležala u kolicima tokom šetnje kroz šumu u Klanovicama, kod Praga, 15. decembra. .
Ali sada je češka policija, koja pretražuje Kozakov dom otkako je započeo svoje smrtonosno divljanje na Karlovom univerzitetu, potvrdila da je oružje pronađeno na imanju korišćeno za ubistvo Martina i njegove bebe nakon izvršenih forenzičkih testova.

 

Istraga o tim ubistvima, koja su šokirala Prag, zastala je nakon što policija nije pronašla oružje uprkos tome što je satima češljala šumu u potrazi za tragovima. Tako je do sada, uz dokaze koji potvrđuju da je Kozak ubio oca i bebu.

Strahuje se da je jezivo dvostruko ubistvo bilo "suvo ubistvo" za pokolj koji je pokrenuo juče, a napadač je šest dana kasnije gađao studente i turiste sa balkona zgrade Filozofskog fakulteta..

Pre nego što je juče započeo svoje smrtonosno divljanje na univerzitetu, tokom kojeg je Kozak snimljen kako puca u svoje žrtve, student istorije je ubio svog oca i poslao poruku svojoj prijateljici da je rekao da je samoubistvo.

Prilikom pretresa njegove kuće, policija je u podrumu pronašla i bombu domaće izrade, kao i mrtvo telo njegovog oca. Policijski izvor rekao je La Stampi da se kućna naprava sastojala od "cilindra, municije, pirotehničkog materijala i hemijskih supstanci".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike