Žena se pretvarala da je muškarac kako bi spavala sa ženama: Sa jednom je dva puta imala odnos, a ona nije primetila ništa čudno

21.12.2023

12:05

0

Blejd je koristila lažne fotografije i priče o vojničkom životu kako bi održala svoj izmišljeni identitet

Žena se pretvarala da je muškarac kako bi spavala sa ženama: Sa jednom je dva puta imala odnos, a ona nije primetila ništa čudno
Copyright Cambridgeshire Constabulary

Blejd Silvano, stanovnica Šropšira u Velikoj Britaniji, osuđena je na kaznu od 10 godina i šest meseci zatvora zbog toga što se lažno predstavljala kao muškarac kako bi imala seksualne odnose sa ženama.

Njena žrtva, koju je upoznala putem lažnog profila na društvenim mrežama, nije bila svesna da je Blejd žensko, što ukazuje na pažljivo izveden plan obmane.

Na suđenju u Kembridž kraun sudu otkriveno je da je Blejd stvorila lažni identitet na mrežama koristeći fotografije koje su odavale utisak da je muškarac.

Njena žrtva, koja nije prva koju je prevarila i koja je postala intimna s njom, nije uočila prevaru ni posle dva seksualna odnosa.

Na sudu je rekla da nikada nije srela žrtvu i da je njihova veza bila zasnovana na fantaziji i onlajn vezi, ali sudija nije poverovao u navode i rekao je da je njen iskaz "neobičan, pomalo i smešan".

Blejd je koristila lažne fotografije i priče o vojničkom životu kako bi održala svoj izmišljeni identitet, a žrtva je čak planirala budućnost s njom, uverena u to da je reč o muškarcu.

Sudija Filip Grej je tokom izricanja presude naglasio ozbiljnost njene obmane, ističući da je ona pažljivo planirala prevaru na najpokvareniji način.

- Detaljno ste se pripremali da biste izgledali kao muškarac. S namerom ste prevarili, na najpokvareniji način. Bila je ubeđena da je imala odnos sa muškarcem, obmanuli ste je. Tokom veze ste govorili laži. Kazali ste da ste oficir britanske vojske, a to niste. Slali ste fotografije u vojničkom odelu, kako se brijete. Zamalo se udala za vas - rekao je sudija prilikom izricanja presude.

Sud je odlučio da osudi Silvano na kaznu od 10 godina i šest meseci zatvora, čime je smeštena u registar seksualnih prestupnika na neodređeno vreme kako bi se sprečilo ponavljanje takvih zloupotreba.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike