Dve godine silovana, maltretirana i ponižavana: Devojka (17) bila zarobljenica dva muškarca, po njoj su čak gasili i cigarete

30.11.2023

13:08

0

Jedan je osuđen, a drugi čeka svoju presudu, pošto se proverava istinitost detalja koje je izneo

Dve godine silovana, maltretirana i ponižavana: Devojka (17) bila zarobljenica dva muškarca, po njoj su čak gasili i cigarete
Ilustracija - Copyright Profimedia

Brutalni zločin u Čezanu kod Rima, koji je otkriven zahvaljujući slučajnom prolazniku, šokirao je Italiju.

Devojka nemačkog porekla stara 17 godina bila je kidnapovana, maltretirana i silovana tokom dve godine u seoskoj kući, sve dok je hrabri prolaznik nije spasao.

Incident se dogodio kada je prolaznik primetio devojku kako jedva hoda u pratnji dvojice muškaraca pakistanskog porekla. Kasnije se saznalo da je žrtva jedva govorila italijanski jezik kada su je oteli.

Nakon kidnapovanja devojka je prošla kroz neopisivu golgotu, bila je silovana, fizički zlostavljana, a otmičarima je služila i kao piksla jer su po njoj gasili cigarete.

Dvojica muškaraca, starosti 27 i 39 godina, uhapšeni su 27. maja 2021. godine.

Jedan od optuženih je pravosnažno osuđen zbog otmice, seksualnog nasilja, nanošenja povreda i maltretiranja, dok drugi čeka presudu.

Osuđeni muškarac tvrdio je pred sudom da je bio dečko 17-godišnje devojke i da su zajedno došli u Italiju. Međutim, tvrdio je da ih je, po dolasku u seosku kuću u Rimu, iznenada napao prijatelj koji im je oduzeo dokumenta i telefon.

Devojka je tokom zlostavljanja bila izložena različitim oblicima nasilja, uključujući verbalno vređanje i pretnje smrću. Najteže povrede zadobila je u predelu stomaka, dok su ožiljci od cigareta bili vidljivi po celom telu.

Navodi se da je devojka sada dobro, prema informacijama koje je pružio "funpage".

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike