Putnica tokom leta napala muškarca u avionu: On se prvo branio, a onda je pustio da ga oralno zadovolji pred svima

28.11.2023

22:12

0

Mediji su objavili da su stjuardese čekale kraj "akcije" i da su tek tada udaljile Valeriju

Putnica tokom leta napala muškarca u avionu: On se prvo branio, a onda je pustio da ga oralno zadovolji pred svima
Copyright Profimedia

U Moskvi je došlo do incidenta tokom leta između Antalije i ruske prestonice, kada je putnica Valerija (29) uhapšena zbog seksualnog uznemiravanja.

Na petočasovnom letu avio-prevoznika "Pobeda", Valerija je optužena da je pružila oralni seks strancu koji je sedeo pored nje, čime je izazvala negativne reakcije putnika i posade.

Muškarac koji je bio žrtva prvobitno je pokušao da se odbrani, ali situacija se, prema tvrdnjama svedoka, nije smirila sve do intervencije stjuardesa.

- Na letu od Antalije do Moskve jedna putnica je pobesnela i oralno silovala muškarca koji je sedeo pored nje. Svukla mu je pantalone i počinila nasilje se*sualne prirode. Kasnije je muškarac prestao da se opire. Sve se to dogodilo pred očima stjuardesa i drugih putnika - izvestila je ruska novinska agencija Gazeta.

Mediji su objavili da su stjuardese čekale kraj "akcije" i da su tek tada udaljile Valeriju. 

Navodi se da je Valerija bila pijana prilikom ukrcavanja i da je tokom leta pokazala neprikladno ponašanje, uključujući grebanje posade i pušenje elektronske cigarete uprkos upozorenjima da to ne radi.

Putnici i posada aplaudirali su kada se policija ukrcala u avion i zadržala je na aerodromu Vnukovo u ruskoj prestonici.

Valerija je kasnije kažnjena s 500 rubalja zbog svog ponašanja, ali je medijima rekla da ne žali zbog onoga što je uradila.

- Sve je bilo u redu. Dobro sam se provela - izjavila je ona.

Policija nije zvanično komentarisala incident.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike