Užas u Rumuniji: Uhapšen otac monstrum - silovao maloletne ćerke, sinove krvnički tukao!

25.11.2023

11:11

0

Prilikom davanja iskaza u policiji, starija devojčica je navodno do detalja prepričala horor koji se događao u njihovom domu

Užas u Rumuniji: Uhapšen otac monstrum - silovao maloletne ćerke, sinove krvnički tukao!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Policija u Rumuniji uhapsila je u regionu Arges, koji se nalazi na oko 200 kilometara od Srbije, muškarca (53) koji se sumnjiči da je godinama silovao dve maloletne ćerke, a dvojicu sinova brutalno tukao.

Jezivo zlostavljanje odvijalo se pred očima majke mališana, ali iz straha ništa nije prijavila policiji, jer je i sama bila žrtva.

Otac monstrum je uhapšen nakon što je starija ćerka, koja ima svega 15 godina, skupila hrabrost i rođaku ispričala šta proživljavaju, a on je potom sve prijavio policiji

Devojčica tvrdi da je nju i mlađu sestru (13), otac godinama seksualno zlostavljao, dok je njihovu braću, koji imaju 3 i 4 godine tukao za svaku sitnicu.

Prilikom davanja iskaza u policiji, starija devojčica je navodno do detalja prepričala horor koji se događao u njihovom domu. Istakla je da je otac i nju sestru tukao, kao i da ih je vezivao kanapom za krevet.

Branila je majku, koja je 16 godina mlađa od oca, i tvrdila je da je i majka bila žrtva zlostavljanja i da iz straha nije smela ništa da prijavi.

Policija je uhapsila oca prošlog vikenda i njemu je određen pritvor. On je na saslušanju negirao krivična dela koja mu se stavljaju na teret.

U toku je opsežna istraga, a brigu o deci preuzeo je Centar za socijalni rad.

Uhapšeni muškarac se tereti za silovanje, protivpravno lišavanje slobode, porodično nasilje i maltretiranje maloletnog lica.

Nije poznato da li su lekarskim pregledom utvrđeni navodi maloletne ćerke.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike