Očevidac o eksploziji na Nijagarinim vodopadima: Automobil se pretvorio u vatrenu loptu, projurio je sa 170 km/h! (FOTO)

22.11.2023

22:07

0

Autor: Lj. S.

Ginter je rekao da su on i njegova supruga bili blizu mosta kada su videli kako je automobil skrenuo i udario u ogradu pre nego što je odleteo u vazduh

Očevidac o eksploziji na Nijagarinim vodopadima: Automobil se pretvorio u vatrenu loptu, projurio je sa 170 km/h! (FOTO)
Copyright Tanjug/AP/Aaron Lynett

"Supruga i ja smo šetali glavnom ulicom, kada je brzinom od oko 170 kilometara na sat proleteo automobil", ovim rečima je očevidac Majk Ginter opisao današnju eksploziju na mostu "Duga", kod Nijagarinih vodopada. 

Par koji je bio u poseti iz Kičenera, u kanadskoj pokrajini Ontario, bio je svedok ove eksplozije.

Ginter je rekao da su on i njegova supruga bili blizu mosta kada su videli kako je automobil skrenuo i udario u ogradu pre nego što je odleteo u vazduh. On je rekao da je vozilo bilo vatrena lopta i da je svuda bilo dima.

- Supruga i ja smo šetali glavnom ulicom, kada je brzinom od oko 170 kilometara na sat proleteo automobil. Jedva smo ga i videli. Toliko brzo je išao. Ispred njega je bio drugi automobil koji ga je zaobišao i udario u ogradu. Tada se zapalio, a automobil je poleteo u vazduh. Buktinja je bila viša od 10 metara. Nikada nisam video ništa slično, bilo je zaista neverovatno - rekao je Ginter.

Ginter je ispričao da je trebalo oko 10 minuta da na lice mesta dođu jake policijske snage.
 
Kako je rekao, na lice mesta prvo su stigle ekipe vatrogasaca, a za njima "sve vrste policije", da bi na kraju stigle i ekipe Hitne pomoći.

FBI je saopštio da istražuje eksploziju vozila koja se dogodila na mostu "Duga".

Sva četiri kopnena prelaza između SAD i Kanade su zatvorena usled eksplozije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike