Horor u Indiji: Ozloglašena banda majmuna ubila dečaka (10) - "U napadu su mu istrgnuta creva iz stomaka"

17.11.2023

09:30

0

Dečak je uspeo da odjuri do kuće, ali kada su ga doveli u bolnicu bio je mrtav - rekao je policijski zvaničnik lokalnim medijima

Horor u Indiji: Ozloglašena banda majmuna ubila dečaka (10) - "U napadu su mu istrgnuta creva iz stomaka"
Ilustracija - Copyright Profimedia

Dečak Dipak Takor (10) umro je nakon što ga je napala "ozloglašena banda majmuna" dok se sa drugarima igrao u blizini hrama u Salkiju, malom selu u zapadnoj državi Gudžarat u Indiji.

Majmuni su napali dečaka i njegove drugare, a 10-godišnjak je umro nakon što mu je jedan od sisara rasporio stomak i izvukao creva napolje.

- U napadu su mu istrgnuta creva iz stomaka. On je uspeo da odjuri do kuće, ali kada su ga doveli u bolnicu bio je mrtav - rekao je policijski zvaničnik lokalnim medijima, prenosi Daily mail.

Visal Čaudhari, šumski zvaničnik, rekao je da njegov tim daje sve od sebe da uhvati životinje.

- Uhvatili smo dva langura u toku prošle nedelje, a postavili smo kavez za još jednog. U selu se nalazi veliki broj majmuna, uključujući i četiri odrasla, koji su bili uključeni u napade - dodao je.

Languri su vrsta majmuna koja inače nije agresivna, međutim, naučnici su primetili da muški sisari mogu da postanu opasni kako bi dokazali svoju dominaciju i istakli se.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike