Hrvatski ministar se žestoko izblamirao, pa navukao bes na sebe: Pokušao da poljubi Analenu Berbok, ona se izmakla (VIDEO)

03.11.2023

17:22

0

Na društvenim mrežama jedni ga ismevaju, a drugi kritikuju

Hrvatski ministar se žestoko izblamirao, pa navukao bes na sebe: Pokušao da poljubi Analenu Berbok, ona se izmakla (VIDEO)
Gordan Grlić Radman i Analena Berbok - Copyright Profimedia

Hrvatski ministar spoljnih poslova Gordan Grlić Radman privukao je neželjenu pažnju na konferenciji o jačanju i proširenju Europske unije u Berlinu koja je održana u četvrtak.

Prilikom grupnog fotografisanja visokih zvaničnika, on je sebe doveo u neprijatnu situaicju dok se pozdravljao sa ministarkom spoljnih poslova Nemačke Analenom Berbok.

Dok su se rukovali, nagnuo se ka njoj kako bi je poljubio, na šta je ona iznenada pomerila glavu, ali je on ipak istrajao u svojoj nameri i poljubac je završio na njenom obrazu bez obzira na pokušaj da se odbrani.

Snimak koji je nastao tom prilikom nasmejao je korisnike društvenih mreža, pa je počeo da se širi.

Sa druge strane, bilo je i besnih Hrvata koji su na Tviteru i drugim platformama pisali da ih je sramota zbog onoga što je uradio i što imaju takvog predstavnika u svetu.

U viralnom snimku zabaležen je sporni trenutak, koji je onda prikazan i u usporenom snimku na kom se jasno vidi šok Berbokove koja nije želela poljubac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike