Bajden pogubio konce! Na konferenciji rekao da ide u krevet, pominjao treći svet... Obraćanje ekspresno prekinuto (VIDEO)

11.09.2023

10:29

0

Autor: J. S. J.

Bajden je odgovorio na više pitanja posete vijetnamskoj prestonici Hanoju, pre nego što je rekao novinarima da "ide u krevet", a onda ipak nastavio da odgovara na pitanja

Bajden pogubio konce! Na konferenciji rekao da ide u krevet, pominjao treći svet... Obraćanje ekspresno prekinuto (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Evan Vucci)

U nedelju je portparolka Bele kuće Karin Žan-Pjer prekinula konferenciju za novinare američkog predsednika Džozefa Bajdena i to nakon čudnog izlaganja o "trećem svetu" i razgovoru sa kineskim premijerom Li Ćijangom.

Bajden je odgovorio na više pitanja tokom posete vijetnamskoj prestonici Hanoju, pre nego što je rekao novinarima da "ide u krevet", a onda je ipak, nastavio da odgovara na dodatna pitanja, uključujući i ona o razgovoru koji je vodio sa kineskim premijerom na samitu G20 u Indiji.

"To uopšte nije bilo sukobljavanje. Razgovarali smo o tome da osiguramo da treći sve... Hm, hm, da južna hemisfera ima pristup promenama", rekao je Bajden. Medii navode da je prilično nerazgovetno govorio.

 

 

Potom je portparolka Bele kuće objavila da se "ovim konferencija za štampu završava", a Bajden je bio uporan da odgovori na još jedno pitanje. Ipak, na kraju je otišao sa bine.

Bajden u poslednje vreme pravi gaf za gafom.

Poslednji gaf je razljutio Amerikance jer je Bajden u utorak izašao iz istočne sobe Bele kuće pre završetka ceremonije dodele Medalje časti veteranu rata u Vijetnamu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike