Masovna pucnjava u školi: Pomahnitali tinejdžer ubio devojčicu - šokantan snimak kruži internetom (VIDEO)

24.10.2023

09:18

0

Prema nezvaničnim informacijama, napadač se za ovaj potez odlučio jer je trpeo vršnjačko nasilje. Navodno, zbog svog seksualnog opredeljenja

Masovna pucnjava u školi: Pomahnitali tinejdžer ubio devojčicu - šokantan snimak kruži internetom (VIDEO)
Copyright Twitter printscreen/@Uvalde4kids

Jedna učenica je ubijena, a dvoje učenika je ranjeno kada je tinejdžer otvorio vatru u školi u brazilskom Sao Paolu u ponedeljak, dve nedelje nakon što je navodno upozorio da će izvršiti napad.

Na šokantnom snimku prvo se vidi kako napadač ulazi sa pištoljem u učionicu, dok nastaje panika među đacima. Oni trče i pokušavaju da pobegnu iz učionice, dok napadač upire pištoljem ka njima.

U nastavku snimka vidi se kako učenica, Đovana Bazera (16), silazi niz stepenice kada joj napadač prilazi sa leđa i puca joj u glavu u 7.02 sati. Devojčica je pala na dnu stepenice, gde ju je kasnije pronašao školski sekretar.

 

 

Napadač, koji je nosio masku, nakon toga je upao u učionicu i počeo nasumično da puca.

Emili Silva (15) i Fernanda Rebeiro (15) upucane su po dva puta i odvedene u bolnicu. Gabrijel Poloni (18) posekao se po ruci dok je pokušavao da razbije prozor i pobegne iz škole.

Sekretar je kasnije presreo napadača i uspeo da ga razoruža pre nego što ga je odveo u kancelariju direktora i držao ga do dolaska policije.

Prema nezvaničnim informacijama, napadač se za ovaj potez odlučio jer je trpeo vršnjačko nasilje. Navodno, zbog svog seksualnog opredeljenja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike