Šta je iza raskida? Bivši partner Đorđe Meloni u centru skandala, nepristojno se udvarao koleginici, uhvatio se i za međunožje (VIDEO)

21.10.2023

12:05

0

Saopštenje o razlazu usledilo je nakon što je Andrea Đambruno, televizijski voditelj, snimljen dok je imao otvoreno seksualne komentare

Šta je iza raskida? Bivši partner Đorđe Meloni u centru skandala, nepristojno se udvarao koleginici, uhvatio se i za međunožje (VIDEO)
Copyright Profimedia

Italijanska premijerka Đorđa Meloni saopštila je u petak da se rastaje od svog partnera, sa kojim ima ćerku, nakon što se on našao na udaru kritika posle svojih slobodnijih komentara.

- Moja veza sa Andreom Đambrunom, koja je trajala skoro 10 godina, ovde se završava - napisala je Meloni na društvenim mrežama, rekavši da su im se putevi „razilazili već neko vreme“.

Saopštenje je usledilo nakon što je Andrea Đambruno, televizijski voditelj, snimljen dok je imao otvoreno seksualne komentare u razgovoru sa koleginicom tokom pauze emisije za vreme koje su kamere ostale uključene.

- Kako si, draga? - čuje se Đambruno kako govori koleginici na marginama svog tok-šoua na kanalu Rete 4, u vlasništvu Mediaseta.

- Da li znaš da (ime se ne čuje) i ja imamo aferu? Ceo Mediaset to zna, a sada znaš i ti - kaže on ženi, koja je takođe van kamere.

 

 

- Ali mi tražimo treću osobu, jer imamo i trojke. Četvorke takođe. Da li bi želela da budeš deo naše radne grupe? - kaže on u snimku koju je u utorak i četvrtak emitovao drugi televizijski kanal.

- Mogu li da dodirnem svoja jaja dok razgovaram s tobom? - nastavlja on.

Televizija ga suspendovala

U petak popodne portparol Mediaseta, koji je u vlasništvu porodice Berluskoni, rekao je novinskoj agenciji ANSA da je Đambruno suspendovan kao voditelj dok kompanija razmatra situaciju.

Vest o raskidu poklapa se sa godišnjicom ovog vikenda od dolaska Meloni na vlast na čelu desničarske vlade koja snažno brani tradicionalne porodične vrednosti.

 

 

Par se nikada nije venčao, ali je Meloni uvek odbijala sugestije da je njen bračni status u suprotnosti sa njenim stavom o porodici, a to je da deca treba da imaju majku i oca.

Đambruno je u avgustu takođe bio u centru skandala kada je delovalo da okrivljuje žrtve pričajući o dva grupna silovanja ovog leta koja su šokirala Italiju.

- Ako izbegnete da se napijete i izgubite razum, možda ćete izbeći i da naletite na određene probleme i naiđete na vuka - izjavio je voditelj tada

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike