Tukao ćerku (2) svoje devojke do smrti, pa majci nije dozvolio da pozove hitnu pomoć: Monstrum iz Virdžinije dobio dve doživotne kazne!

11.10.2023

14:44

0

Autor: M.M.

Nesrećna devojčica je sutradan prevezena u bolnicu, gde je tri dana bila na aparatima za održavanje u životu

Tukao ćerku (2) svoje devojke do smrti, pa majci nije dozvolio da pozove hitnu pomoć: Monstrum iz Virdžinije dobio dve doživotne kazne!
Ubica iz Virdžinije - Copyright New River Valley Regional Jail

Čovek koji je nasmrt pretukao dvogodišnju ćerku svoje devojke i odbio da pozove hitnu pomoć, provešće u zatvoru ostatak svog života.

Endrju Berd (37) osuđen je na dve uzastopne doživotne kazne zbog brutalnog ubistva Harper Mičel.

- Nijedna osoba, a kamoli devojčica, mali anđeo, ne bi trebalo da bude povređena -rekao je okružni sudija Džoi Šouolter prilikom izricanja presude u petak.

Bird je 16. aprila 2020. bio u svojoj kući u Roanokeu, u Virdžiniji, sa Harper još dvoje dece dok je njihova majka Amanda Mičel bila na poslu.

Majka se vratila i zatekla Harper u modricama, hladnu i onesvešćenu. Ipak, Bird joj nije dozvolio da pozove medicinsku pomoć i umesto toga je zaplenio telefon, objavio je Roanoke Times.

Rekla je da ju je dečko davio i zapretio da će joj ubiti decu ako odvede Harper u bolnicu.

Profimedia
 

 

Sledećeg jutra, Mičel je rekla da je došla do svog telefona i pozvala Berdovu majku, koja je pozvala policiju. Nesrećna devojčica je prevezena u bolnicu, gde je tri dana bila na aparatima za održavanje u životu.

Harper je umrla od povrede glave tupim predmetom.

Bila je toliko pretučena da je izgledalo kao da je bila u teškoj saobraćajnoj nesreći, svedočila je lekarka Ejmi Tarp.

Porota je u martu osudila Berda po osam tačaka, uključujući teško ubistvo, zanemarivanje dece, otmicu, napad i zlostavljanje, teško zlonamerno ranjavanje, ometanje hitnog poziva i posedovanje metamfetamina. Nisu ga proglasili krivim za mahanje vatrenim oružjem.

Otac malene Harper, Ti Džej Mičel, ispričao je sudiji koliko je teško bilo skinuti njegovu ćerku sa aparata za održavanje života.

Njena majka se suočava sa optužbama za zlostavljanje dece, okrutnost i posedovanje droge.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike