Detalji svirepog ubistva u Negotinu: Tukao ga do smrti nogom u glavu, pa sam pozvao policiju!

11.11.2021

11:50

0

Osamnaestogodišnji J. P. usmrtio u školskom dvorištu I. Đ, koji je rođen sa oštećenjima glave zbog čega je teško govorio

Detalji svirepog ubistva u Negotinu: Tukao ga do smrti nogom u glavu, pa sam pozvao policiju!
negotin - Copyright Printskrin/facebook

I. Đ. (29) iz Negotina ubijen je u sredu uveče, oko 22 sata, u dvorištu jedne osnovne škole u Negotinu. Njemu je, kako se sumnja, smrtonosne povrede nnaneo J. P. (18) iz Negotina. Više javno tužilaštvo u ovom gradu dalo je nalog za njegovo zadržavanje od 48 sati u pritvoru, ali i za obdukciju tela I. Đ.

Prema nezvaničnim informacijama, kobni događaj desio se u dvorištu OŠ Branko Radičević u Negotinu. J. P., koji je tek pre mesec dana napunio 18 godina, iz do sada neutvrđenih razloga, sukobio se sa I. Đ.

Printscreen/Youtube/MUP
 

Nema, prema prvim informacijama, očevidaca sukoba, a o događaju kako se nezvanično saznaje, tinejdžer je posle tragedije telefonom kao nepoznati građanin prijavio slučaj i ubrzo je uhapšen.

Tokom uviđaja utvrđeno je da je nastradali imao više vidnih povreda po glavi, nije nađena nikakva palica, pa se veruje da ga je tinejdžer tukao do smrti udarcima nogom u glavu. Očekuje se da se posle obdukcije saznaju detalji, ali udarci nogama u glavu bili su fatalni za I. Đ., koji je rođen sa oštećenjima glave, tako da je teško govorio.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike