Doživotna kazna za učenika koji je ubio nastavnicu zbog loše ocene: "Nema praštanja" (VIDEO)

08.07.2023

23:29

0

Vaši užasni postupci doveli su do smrti Noeme Graber, a njena porodica nikada neće moći popuniti tu prazninu - rekao je sudija na izricanju kazne

Doživotna kazna za učenika koji je ubio nastavnicu zbog loše ocene: "Nema praštanja" (VIDEO)
Copyright Printscreen/Twitter

Jedan od dvoje tinejdžera iz Ajove, koji su priznali krivicu za ubistvo profesorike španskog jezika zbog loše ocene, osuđen je na doživotni zatvor s mogućnošću pomilovanja nakon 35 godina.

Prema američkim medijim, Vilard Miler (17) čuo je presudu u četvrtak.

I on i još jedan tinejdžer, Džeremi Gudejl (18), priznali su krivicu u aprilu za ubistvo prvog stepena učiteljice španskog Noeme Graber (66), koja je bila majka troje dece.

- Smatram da su vaša namera i postupci bili zlokobni i zli. Ta su dela rezultirala namernim lišavanjem ljudskih života na brutalan način. Nema praštanja - rekao je sudija okružnog suda, Šon Šovers dok je izricao kaznu Mileru, izvještava "AP".

 

 

- Vaši užasni postupci doveli su do smrti Noeme Graber, a njena porodica nikada neće moći popuniti tu prazninu - takođe je Šovers rekao Mileru za "USA Today".

I Miler i Gudejl optuženi su za ubistvo prvog stepena i zaveru za izvršenje nasilnog zločina u vezi s Graberovom smrću 2021., a tinejdžerima se sudi kao odraslima.

Kao deo sporazuma o priznanju krivice, tužioci su Mileru preporučili kaznu od 30 godina do doživotnog zatvora s mogućnošću uslovnog otpusta.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike