Militanti Hamasa starici upali u kuću, iskasapili je i objavili fotografije na Fejsbuku! Unuka na društvenoj mreži videla horor! (FOTO)

10.10.2023

14:43

1

Autor: M. Vu.

Baka Mor Bajder je ceo život živela u Nir Ozu, kibucu na jugu Izraela, pre nego što je ubijena u svom domu

Militanti Hamasa starici upali u kuću, iskasapili je i objavili fotografije na Fejsbuku! Unuka na društvenoj mreži videla horor! (FOTO)
Mor sa svojom ubijenom bakom - Copyright Fejsbuk/Mor Bayder

Mor Bajder je bila svedok noćne more nakon što je na Fejsbuku otkrila da je njenu voljenu baku brutalno ubio militant Hamasa. Naime, nakon što ju je ubio u njenom domu u Nir Ozu, starici je uzeo telefon, a potom fotografisao iskasapljeno telo i to objavio na njenom Fejsbuk profilu.

Unuka ove Izraelke kaže da joj je srce bilo "slomljeno u komade" kada se ulogovala na Fejsbuk i videla zastrašujuće fotografije i video zapise.

- Terorista je došao u njenu kuću, ubio je, uzeo joj telefon, snimio horor i postavio to na njen zid na Fejsbuku. Ovako smo saznali da su je ubili - rekao je Bajder.

- Moja baka, ceo moj svet, svetlost mog života. Stub mog života i života moje porodice - napisala je ona.


Njena baka je ceo život živela u Nir Ozu, kibucu na jugu Izraela, pre nego što je ubijena u svom domu, rekla je Bejder.

- Jutros nisam dobila njenu poruku „Moja draga učiteljice, jesi li budna?“ - napisala je Bejderova i dodala da joj je baka svakog jutra slala poruke „ni minut posle sedam“.


Bejder je detaljno opisala svoj odnos sa svojom ubijenom bakom, nazvavši je „čistom i dobrom“ i rekavši da voli baštovanstvo više od svega.

 

Bejder je podelila nekoliko fotografija na kojima je sa bakom.

- Moja baka je volela život, kako ćemo dalje bez tebe? Ko sam ja bez tebe? Ne želim da pričam o tebi u prošlosti, to je noćna mora mog života - dodala je.

Njena baka je samo jedna od najmanje 800 ubijenih Izraelaca otkako je Hamas u subotu izveo napad bez presedana - najveći napad na Izrael u poslednjih 50 godina.

Očekuje se da će broj poginulih nastaviti da raste, a sudbina desetina Izraelaca otetih u Pojasu Gaze još nije razjašnjena.

Najnovije vesti iz Izraela pratite na našem portalu iz minuta u minut.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike