Objavljene fotografije supruga vlasnice vrtića u kom su se deca otrovala fentanilom: Snimljen dok je iznosio pune kese (FOTO)

26.09.2023

18:40

0

Snimci nadzornih kamera i telefonski zapisi ukazuju na to da je Grej Mendez nazvala svog supruga nakon što je primetila da deca nisu dobro, a tek posle toga pozvala hitnu pomoć

Objavljene fotografije supruga vlasnice vrtića u kom su se deca otrovala fentanilom: Snimljen dok je iznosio pune kese (FOTO)
Copyright NYPD

Njujorška policija je uhapsila još jednu osobu u vezi sa slučajem distribucije droge koja je pronađena ispod poda vrtića u Bronksu, gde je ovog meseca preminuo jednogodišnji dečak zbog trovanja fentanilom.

Nakon tragičnog incidenta uhapšeni su Karlisto Aćevedo i vlasnica vrtića Grej Mendez, dok je njen suprug i dalje u bekstvu.

NYPD
 

Identitet njenog muža nije objavljen, ali američki mediji su dobili fotografije na kojima se vidi kako beži sa dva džaka u rukama. Policija sumnja da je pobegao iz zemlje i da se trenutno nalazi u Dominikanskoj Republici.

Printscreen Twitter/NYPDnews
 

Snimci nadzornih kamera i telefonski zapisi ukazuju na to da je Grej Mendez nazvala svog supruga nakon što je primetila da deca nisu dobro, a tek posle toga pozvala hitnu pomoć.

Njen suprug je zatim stigao u vrtić i izneo nekoliko punih kesa iz dečje sobe, kako su potvrdili zvaničnici.

Podsećamo, policija je pozvana 15. septembra da istraži da li se četvoro dece otrovalo fentanilom u tom vrtiću. Sva deca su hitno prebačena u bolnicu, a mali Nikolas Dominici je kasnije preminuo.

Printscreen Twitter/NYPDnews
 

Vlasnica vrtića Grej Mendez i njen podstanar Karlisto Aćevedo odmah su uhapšeni nakon incidenta i suočavaju se sa federalnim optužbama za posedovanje narkotika sa namerom da ih distribuiraju, kao i optužbama za smrt i zaveru.

Advokat vlasnice vrtića tvrdi da ona negira optužbe i da kaže nije znala da se droga čuva u vrtiću.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike