Biciklisti naleteli na kralja Čarlsa u šetnji, iznenadili se njegovim ponašanjem: Objavili i snimak u kom priča sa njima (VIDEO)

21.09.2023

13:38

0

Posle susreta jedan od njih je poželeo da je upoznao pokojnu kraljicu

Biciklisti naleteli na kralja Čarlsa u šetnji, iznenadili se njegovim ponašanjem: Objavili i snimak u kom priča sa njima (VIDEO)
Copyright YouTube/McTrail Rider

Grupa biciklista naletela je na britanskog kralja Čarlsa III dok se vozila planinskim putevima na imanju Balmoral u Škotskoj.

Čarls je šetao pešačkom stazom u Aberdinširu kada su biciklisti naišli na njega 25. avgusta.

Nosio je jaknu, kapu i štap i rado je zastao i proćaskao sa njima.

Snimak ovog susreta objavio je u ponedeljak na svom Jutjub kanalu jedan od biciklista ​​po imenu Endru Mekavoj.

U snimku se čuje kako Endru kaže: „Mislim da je Čarli ovde jer dole ima stražara sa velikim jurišnim puškama i sličnim stvarima - izgleda prilično kul. Verovatno to ne bi bio slučaj da neko važan nije ovde“.

- Evo, nije me briga za kraljevsku porodicu, ali bilo bi lepo videti Čarlija - kaže Endru samo nekoliko trenutaka pre nego što nalete na Čarlsa.

Grupu je zatim presrelo nekoliko lend rovera i oduzela im opremu, a zatim su sreli Čarlsa na stazama Balmoral.

Na pitanje da li je i dalje na letnjem odmoru, Čarls je rekao: „Da. Divno je ovde gore. Mušice su užasne. To je tipično. Volim da šetam."

Britanski kralj je biciklistima rekao i da je kampovao u blizini sa svojim ocem princom Filipom i sestrom princezom Anom, a dok su odlazili na svojim dvotočkašima Čarls im je poručio: „Čuvajte se. Nemojte da padnete".

Nakon toga se čuje kako Endru kaže: „To je bio kralj. Bilo je super. Kakav fin čovek, divan čovek. Imao je vremena za nas".

- Sada bih voleo da sam upoznao kraljicu - dodao je on.

Daleko od Škotske, Čarls je ove nedelje u trodnevnoj državnoj poseti Francuskoj, koja je počela posetom parizu, a završiće se u Bordou.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike