Snimak telohranitelja Kim Džong Una fascinirao internet: Pre sastanka sa Putinom uradio je neobičnu stvar, svi se pitaju zbog čega (VIDEO)

14.09.2023

11:58

0

Korisnici društvenih mreža imaju razne teorije

Snimak telohranitelja Kim Džong Una fascinirao internet: Pre sastanka sa Putinom uradio je neobičnu stvar, svi se pitaju zbog čega (VIDEO)
Copyright Korean Central News Agency/Korea News Service via AP

Lider Severne Koreje Kim Džong Un i ruski predsednik Vladimir Putin sastali su se u sredu na kosmodromu Vostočni na ruskom dalekom istoku.

Ceo svet je pažljivo pratio informacije koje su stizale iz Rusije, a SAD su posebno pratile situaciju kako bi našle dodatni razlog da sankcionišu Severnu Koreju i Rusiju u slušaju da Pjongjang odluči da počne sa isporukom oružja Rusiji.

Međutim, korisnici društvenih mreža bili su zainteresovaniji za druge segmente sastanka, pa se tako izdvojio jedan snimak Kimovog telohranitelja.

 

 

U snimku koji je, kako se tvrdi, nastao nastao pre ličnog sastanka sa Putinom, može se videti telohranitelj sa belim rukavicama kako pažljivo briše stolicu na koju će Kim Džong Un kasnije sesti.

Snimak je brzo postao viralan, a ljudi na mrežama imaju razne teorije. Neki su pisali da se Kim možda plaši bacila, pa da je sve moralo da bude dezifikovano, dok drugi smatraju da je samo želeo da se sve bude savršeno i da se sija prilikom snimanja i fotografisanja.

Prema pisanju stranih medija, pre sastanka su sprovedene stroge bezbednosne provere na kosmodromu, pa ovaj potez telohranitelja nije potpuno jasan, dok portal 24sedam nije mogao samostalno da proveri autentičnost snimka.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike