Ako vam šef pravi problem - pozovite Maska: Vlasnik mreže X pokriva sve sudske troškove ukoliko se nađete u ovoj situaciji

12.08.2023

19:07

0

Autor: Lj. S.

Ograničenja u količini izdvojenog novca neće biti

Ako vam šef pravi problem - pozovite Maska: Vlasnik mreže X pokriva sve sudske troškove ukoliko se nađete u ovoj situaciji
Ilon Mask - Copyright Hannibal Hanschke/Pool via AP

Vlasnik platforme X Ilon Mask planira da pokrije pravne troškove korisnika prema kojima su se poslodavci nepravedno poneli zbog objava ili komentara na društvenoj mreži prethodno poznatoj kao Tviter.

- Ako vas šef nepravedno tretira zbog objava ili komentarisanja nečega na X platformi, mi ćemo vam pokriti sudske troškove - objavio je Mask na nekadašnjem Tviteru, dodajući da neće biti ograničenja u količini izdvojenog novca.

Ilon Mask je u julu preimenovao Tviter u X i predstavio novi logo s kojim je zamenjen legendarni logotip plave ptice, označivši tako fokus na stvaranje "aplikacije za sve".

Ipak, početkom jula je izvestio da je novčani tok i dalje negativan zbog gotovo 50-procentnog pada prihoda od oglašavanja i velikog duga.

Porast prihoda od oglašavanja koji se očekivao u junu se nije ostvario. Meta je 5. jula lansirala konkurentsku platformu pod nazivom Treds.

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike