Stepenice - Bajdenov neprijatelj broj 1: Predsednik SAD ponovo nije mogao da nađe izlaz sa bine (VIDEO)

21.07.2023

13:41

0

Radnik obezbeđenja je morao da mu pomogne

Stepenice - Bajdenov neprijatelj broj 1: Predsednik SAD ponovo nije mogao da nađe izlaz sa bine (VIDEO)
Copyright Printscreen Telegram/vestisafronta

Američki predsednik Džozef Bajden, koji je poznat po brojnim pehovima, ponovo je pokazao da su za njega stepenice državni neprijatelj broj jedan. 

Ovog puta "zamerile su mu se" jer nije mogao da ih nađe kada je želeo da siđe sa bine, što se lideru SAD ne dešava prvi put.

Nakon govora koji je održao Filadelfiji, dok je aplauz još odzvanjao, a kamere snimale, Bajden je krenuo sa siđe sa bine, ali na pogrešnu stranu. Odmah je počeo rukama da komunicira sa radnikom obezbeđenja, pitajući ga u kom pravcu treba da krene, ali je ipak krenuo u pogrešnom.

Tada je radnik obezbeđenja pokušao suptilno prstom da mu pokaže da se vrati na drugu stranu, ali su i to zabeležile kamere.

 

 

Vremešni predsednik Amerike hitro se okrenuo na drugu stranu, sišao oprezno niz stepenice, nakon čega je podigao ruke uvis i delovalo je da se objašnjava sa nekim.

Osamdesetogodišnji Bajden, koji je najstariji lider SAD, imao je nekoliko sličnih gafova. To mu se u psolednjih nekoliko meseci desilo nakon što je održao govore u Pitsburgu i Koloradu, dok je na ceremoniji dodele diploma u američkoj vazduhoplovnoj akademiji u Koloradu čak uspeo i da padne.

Tu se ne završava njegovo neprijateljstvo sa stepincama. Na samitu lidera G7 u maju ove godine Bajden se zateturao na stepnicama, dok je čak četiri puta imao poteškoće da se popne uz stepenice predsedničkog aviona, čak i kad su odlučili da počnu da koriste njihovu kraću verziju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike