Nekada je bila top model i najlepša žena sveta, a danas beskućnica na ulicama Barselone - Upoznajte Nastasiju Urbano

02.07.2023

21:30

0

Autor: M. Vu.

Sve se promenilo kada je Nastasija doživela moždani udar zbog ljubavnih problema

Nekada je bila top model i najlepša žena sveta, a danas beskućnica na ulicama Barselone - Upoznajte Nastasiju Urbano
Nastasija Urbano - Copyright Foto:Printskrin/Instagram

Nastasija Urbano, nekada jedna od najlepših žena na svetu, krasila je naslovne strane prestižnih modnih časopisa i zarađivala impresivne sume novca. Kao najtraženiji model osamdesetih godina, svet mode bio je njen dom. Međutim, ljubavna drama koja ju je zadesila promenila je sve.

Nastasija je bila ne samo modna ikona već i inspiracija mnogima. Njeno lice krasilo je naslovnice čuvenog modnog časopisa Vogue i brojnih drugih. Nakon velikog uspeha u Evropi, vrata Amerike su joj se otvorila, gde je takođe ostvarila zapažene rezultate. Potpisala je unosan ugovor sa prestižnom modnom kućom Ford u Njujorku.

 

 

U eri osamdesetih, Nastasija je šetala modnim pistama rame uz rame sa slavnom Lindom Evangelistom, bila je zaštitno lice parfema Opijum kreatora Iv Sen Lorana.

Uživala je u večerama sa poznatim holivudskim glumcem Džekom Nikolsonom i umetnikom Endijem Vorholom.

Plesala je u popularnom Studiju 54 sa poznatim modelom Džeri Hol i glumicom Melani Grifit.

 

 

Međutim, sve se promenilo kada je Nastasija doživela moždani udar zbog ljubavnih problema. Njena sudbina je krenula nizbrdo i na kraju se našla kao beskućnica na ulicama Barselone, rodnom gradu u Španiji. Ovo je bio tragičan obrt u životu žene koja je nekada imala sve.

Pre nekoliko godina, javnost je saznala za njenu tešku situaciju kada je po treći put bila primorana da napusti svoj dom i živi na ulici.

Konsuelo Urbano, kako se zapravo zvala, bila je španska imigrantkinja rođena u Švajcarskoj. Njena karijera je počela kada je njena fotografija sa plaže dospele u ruke jedne agencije za modele.

 

 

Njena životna priča je puna uspona i padova. Živela je sa dva partnera, od kojih je prvi želeo da ona napusti svoju karijeru, a drugi je insistirao da uloži sav svoj novac u njegove projekte. Nažalost, ovi odnosi su doveli do gubitka svega što je stekla. U drugom braku je dobila dvoje dece, ali i taj odnos je na kraju propao.

Danas, Nastasija Urbano, nekada slavna i uspešna, živi kao beskućnica na ulicama Barselone.
Njena priča je podsetnik da slava i uspeh mogu biti prolazni, ali da svako zaslužuje dostojanstven tretman i podršku u teškim trenucima.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike