Posle "Pink Pantera" one su glavne: Ženska banda "Top modeli" pljačkala bogate vile u Madridu! Uhapšena atraktivna Srpkinja

24.02.2022

13:34

0

Autor: 24sedam

Banda je sastavljena od mladih žena koje se kreću po bogatim delovima Madrida

Posle "Pink Pantera" one su glavne: Ženska banda "Top modeli" pljačkala bogate vile u Madridu! Uhapšena atraktivna Srpkinja
pljačka 1 - Copyright Pixabay Profimedia

Španska policija je uhapsila Srpkinju staru 18 godina zbog sumnje da je pripadnica bande "Top modeli", koja se dovodi u vezu sa brojnim pljačkama u elitnim delovima Madrida. Lisice na ruke stavljene su i dve godine starijoj devojci, poreklom iz Italije, za koju se sumnja da je "operisala" po kućama bogatih zajedno sa Srpkinjom.

- Uhapšene su identifikovane kao počinioci najmanje dve pljačke u okolini Madrida. Policija ih je locirala neposredno posle krađe i kod njih je pronađen nakit i novac koje su, kako se sumnja, ukrale iz stana - prenosi portal telemadrid.es.

Agenti su ostali šokirani kada su otkrili da kod sebe imaju dragulje, ali i papire koje ova banda, prema tvrdnjama španskih medija, označava stanove i ukuće u koje planira da uđe i opljačka ih.

Španski mediji navode da bandu pljačkaša "top modeli" čine najvećim delom žene iz Istočne Evrope.

- Banda je sastavljena od mladih žena koje se kreću po bogatim delovima Madrida. Ostaju neprimećene jer se trude da budu skupo i elegantno obučene, nose torbe, cipele i garderobu luksuznih brendova. Kriminalna grupa je prvi put otkrive u aprilu prošle godine kada je uhapšeno 11 njenih članova - podseća portal.

Podsetimo, najpoznatija banda pljačkaša do sada su bili Pink Panteri, grupa pljačkaša koja je upadala u luksuzne draguljarnice i izvodila spektakularne pljačke. Kao i grupu top modeli, činili su je uglavnom ljudi iz Istočne Evopre, ali za razliku od Pantera, prema sumnjama španske policije, novu kriminalnu grupu čine uglavnom žene - mlade i atraktivne.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike