Misterija! Ušla je u kuću, ali nije izašla, a tamo nema tragova nasilja: Anstasijin otac i brat tvrde da njen dečko nema veze sa zločinom

20.06.2023

22:00

0

Autor: M. Vu.

Nakon što je Bangladešanin uhapšen zbog sumnje na otmicu, policija je otkrila da se osumnjičeni čvrsto drži ćutanja

Misterija! Ušla je u kuću, ali nije izašla, a tamo nema tragova nasilja: Anstasijin otac i brat tvrde da njen dečko nema veze sa zločinom
ubijena Anastasija Rubinska - Copyright Foto:Printskrin/Fejsbuk

Slučaj nestanka i ubistva 27-godišnje Anastasije iz Poljske na Kosu dobio je novi zastrašujući obrt dok se otkrivaju detalji ovog tragičnog događaja. Nakon što je 32-godišnji Bangladešanin, koji je bio poslednji viđen s Anastasijom, uhapšen zbog sumnje na otmicu, policija je otkrila da se osumnjičeni čvrsto drži ćutanja, odbijajući da otkrije bilo kakve informacije o slučaju.

Ovaj muškarac, koji je upao u mnoge protivrečnosti tokom ispitivanja, postao je glavni osumnjičeni zbog njegovih sumnjivih postupaka.

Policijski snimci pokazuju njegovo kretanje tokom ključnih trenutaka.

Međutim, nedostatak sigurnosnih kamera na određenim mestima otežava rekonstrukciju događaja.

Foto:Printskrin/Fejsbuk
 

Prema dosadašnjim istragama, otkriveno je da je osumnjičeni imao pakistanskog cimera koji je bio prisutan u kući tokom poslednjeg viđenja Anastasije.

Iako su cimeri bili pod istragom, u kući nisu pronađeni tragovi nasilja, što navodi vlasti da veruju da je osumnjičeni uspeo da nagovori Anastasiju da napusti kuću s zadnje strane.

Međutim, to je "slepa" tačka jer nema kamere koja bi snimila njegovo kretanje. Zatim ju je, prema saznanjima, namamio na napušteno imanje koje se nalazi nedaleko od mesta gde je nesrećna 27-godišnjakinja pronađena mrtva.

Policijski organi procenjuju da se na napuštenom imanju nešto dogodilo i došlo je do svađe koja je dovela do ovog tragičnog ishoda. Uostalom, imanje je bilo na takvom mestu da je vrlo lako mogao da je odvuče do mesta gde je pronađena, stavljajući je u dve crne torbe.

U "mikroskop" nadležnih, osim Anastasijinih stvari, uvršten je i razlog zašto je Bangladešanin želeo da otputuje u Italiju samo dva dana pošto je devojka nestala. Prema saznanjima iz istrage osumnjičeni za zločin nije bio u komunikaciji sa svojom porodicom iako je u policiji tvrdio da je želeo da ode „na krštenje svog brata”.

Nekoliko ključnih predmeta, poput Anastasijinog donjeg veša i farmerki, još uvek nisu pronađeni.

olicija je sa imanja odnela odeću, opuške i jednu cipelu, a ovi tragovi će biti temeljno analizirani u laboratorijama Uprave za kriminalističke istrage kako bi se identifikovali potencijalni genetski materijali koji bi mogli dovesti do otkrivanja istine.

Otac i brat ne veruju da je Anastasijin dečko imao aferu

Otac i brat 27-godišnje Anastasije, koja je pronađena ubijena na Kosu , traže da se pravda zadovolji, da se krivci pronađu i da budu primerno kažnjeni i tvrde da njen dečko nema nikakve veze sa zločinom.

Otac nesrećne devojke uveren je da je njegova ćerka ubijena jer je pokušala da se odupre svojim potencijalnim silovateljima.

"Mislim da su je ubili jer su hteli da imaju seks sa njom, a ona nije htela, počela je da se tuče jer je bila veoma hrabra“, tvrdio je otac za poljske medije.

Foto:Printskrin/Fejsbuk
 

U početku je, kako je otac opisao, kada je prvi put obavešten, mislio da je Anastasija žrtva kidnapovanja .

„Mislio sam da ju je kidnapovala neka mafija da bi zaradila. Ova misao je prestala da postoji u mom umu, kada su grčke vlasti sa kamera ustanovile da je njegova ćerka pronađena, u grupi, a zatim na motoru”.

I kako je naveo, nije mu pala na pamet pomisao na umešanost i umešanost partnera njegove ćerke u zločin. On čak otkriva mladićev alibi za noć ubistva.

„Nemoguće je da njen partner ima neke eze sa zločinom, jer je radio. U vezi su bili deset godina. Ne dolazi u obzir. On nije mogao biti deo toga. Nije logično. Tokom sati kada se to dogodilo, on je radio. Neka ih nađu i sigurno nije bilo jedno, bilo je više. A na poljskoj strani će se voditi istraga tužilaštva i oni će biti kažnjeni“. 

Anastasijin stariji brat Adrijan je, govoreći u istoj emisiji, rekao da želi da ubica bude kažnjen što je strože moguće.

"I nadam se da je slučaj moje sestre upozorenje drugim devojkama, dečacima i svima uopšte. Nadam se da smrt moje sestre neće proći nekažnjeno”, izjavljujući da ima poverenja u grčke vlasti i grčko pravosuđe iako mu je – kako kaže – najveća želja da neko vreme bude u istoj ćeliji sa ubicom svoje sestre.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike