Saslušan ubica Anastasije Rubinske! Tvrdio je samo jedno, a u mobilnom telefonu su se pojavile misteriozne poruke(VIDEO)

19.06.2023

17:40

0

Autor: M. Vu.

Bangladešanin koji se nalazi u pritvoru kao glavni osumnjičeni za ubistvo Poljakinje Anastasije Rubinske (27) na Kosu je danas oko 17 časova stigao na saslušanje

Saslušan ubica Anastasije Rubinske! Tvrdio je samo jedno, a u mobilnom telefonu su se pojavile misteriozne poruke(VIDEO)
Ubijena Anastasija Rubinska - Copyright Foto:Printskrin/Fejsbuk

Tridesetdvogodišnji Bangladešanin koji se nalazi u pritvoru kao glavni osumnjičeni za ubistvo Poljakinje Anastasije Rubinske (27) na Kosu je danas oko 17 časova stigao na saslušanje i kako saznaju grčki mediji on tvrdi da nije počinio zločin za koji se tereti.

On je osoba koja ju je poslednji put videla Anastasiju i koja je od prvog trenutka smatrana sumnjivom jer je upao u mnoge protivrečnosti tokom ispitivanja u policiji.

Bangladešanin je danas pred istražnim sudijom tvrdio da nije ubio Anastasiju.

Pod istragom je i njegov cimer iz Pakistana.

Snimci sigurnosnih kamera iz susednih kuća pokazuju kako Bangladešanin ulazi u dom sa Anastasijom. Međutim, njegov cimer je tvrdio vlastima da se tako nešto nikada nije dogodilo, a policija je verovala da je lagao.

Dokazi izvedeni analizom genetskog materijala su takođe važni, jer je Anastasijin DNK pronađen u kući gde su dvojica muškaraca živela .

Drugo pitanje tiče se Anastasijinog mobilnog telefona, koji je u subotu u podne u napuštenoj zgradi u Marmariju pronašao čovek koji radi kao obezbeđenje. Vlasti su utvrdile da je SIM kartica uklonjena iz mobilnog telefona, što pojačava scenario kriminalne aktivnosti.

Međutim, napuštena kuća u kojoj je pronađen mobilni telefon nema nikakve veze sa poslednjim mestom koje su dale antene, u oblasti Tigaki, u 4:16 ujutru 13. juna, niti sa mestom odakle je Bangladešanin rekao da je otišao sa Anastasijom. Umesto toga, pronađen je veoma blizu kuće gde živi Bangladešanin - oko 500 metara - a policijske vlasti su verovale da ju je tamo neko bacio.

U policiju pozvan i Anastasijin dečko: Misteriozne poruke u telefonu

Mihal dečko ubijene Anastasije je danas pozvan u policijsku stanicu kako bi razjasnio šta se nalazilo u njenom telefonu.

Policijski službenici su na ovaj potez odlučili kako bi dobili pojašnjenja o nekim porukama na Anastasijinom mobilnom telefonu, koji je poslat u laboratoriju nakon što je pronađen u napuštenoj kući.

Dok se očekuje obdukcija tela nesrećne devojke iz Poljske, kako sati odmiču, policija sve izvesnije smatra da su Anastasiju odvele najmanje dve osobe na mesto gde je pronađeno njeno telo.

Foto:Printskrin/Fejsbuk
 

Podseća se da su oni koji su u prethodnih šest dana učestvovali u potrazi za 27-godišnjakinjom „pročešljali” prostor gde je konačno pronađeno njeno telo, a da je, međutim, nisu locirali, što je element koji podržava scenario da je počinilac ili da su izvršioci ubistva tu smestili telo dok je u toku bila istraga za pronalaženje Anastasije.

Uprkos tome što Anastasijin 28-godišnji partner ima jak alibi, policija koja istražuje ubistvo želi da preispita odnose i kontakte koje su navodno imali nesrećna Poljakinja, njen partner sunarodnik i 32-godišnji Bangladešanin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike