"Ključ" istrage ubistva Anastasije leži u mobilnom telefonu! Dečku je poslala očajničku poruku da je u opasnosti, on nije reagovao

20.06.2023

07:10

0

Autor: M. Vu.

Mobilni telefon nesrećne Anastasije je pronašao građanin u napuštenoj zgradi u Marmariju na Kosu u subotu

"Ključ" istrage ubistva Anastasije leži u mobilnom telefonu! Dečku je poslala očajničku poruku da je u opasnosti, on nije reagovao
Anastasija sa dečkom - Copyright Foto:Printskrin/Fejsbuk

"Ključni trag u slučaju nestanka i ubistva 27-godišnje Anastasije Rubinske na ostvu Kosotkriven je u njenom mobilnom telefonu", izjavio je Giorgos Kaliakmanis, predsednik Sindikata zaposlenih u policiji jugoistočne Atike.

Mobilni telefon nesrećne Anastasije je pronašao građanin u napuštenoj zgradi u Marmariju na Kosu u subotu (17. juna) u podne.

Policija trenutno istražuje podatke s telefona, dok istražitelj poziva na nove izjave.

Anastasijin dečk, koju je prvi pozvao policiju, je ponovo priveden u policijsku stanicu na Kosu radi dopunske izjave.

Suprotnim informacijama se navodi da je Anastasija navodno kontaktirala svog partnera sat i dvadeset minuta nakon što je otišla do 32-godišnjakinje u večernjim satima prošlog ponedeljka. Prema tim informacijama, Anastasija je navodno upozorila svog partnera da se ne oseća prijatno i da je mislila da je u opasnosti. Navodno je zatražila od svog poljskog dečka da je pokupi iz kuće osumnjičene 32-godišnjakinje iz Bangladeša.

Foto:Printskrin/Fejsbuk
 

Postoji senzacionalna informacija da, iako je Anastasija očajnički zvala svog partnera, on nije odmah reagovao, iako su komunicirali putem SMS poruka.

Istražitelj je prvo pozvao Anastasijinog dečka za izjavu jer je on poslednja osoba s kojom je Anastasija stupila u kontakt kobne noći. Partneru je zatraženo da pruži odgovore na poruke koje su razmenili te večeri.

Anastasijin partner tvrdi da nisu poznavali uhapšenog 32-godišnjaka iz Bangladeša, koji je poslednja osoba koja je viđena sa devojkom.

Mobilni telefoni Anastasije, njenog partnera i osumnjičenog Bangladešanina su poslati na analizu.

Forenzički izveštaj ukazuje na to da je devojka umrla od gušenja i da je pronađena mrtva u torbi pokrivenoj granjem samo kilometar udaljeno od kuće osumnjičenog.

Foto:Printskrin/Fejsbuk
 

Ubica negirao krivicu

Muškarac (32) iz Bangladeša je saslušan u utorak popodne. Pred istrađnim sudijom je negirao da je ubio Anastasiju.

Pored njega pod istragu je stavljen i njegov cimer iz Palestine.

Šta kaže obdukcija

Smrt mlade Poljakinje Anastasije Rubinske (27) na Kosu prouzrokovana je davljenjem, navodi se u forenzičkom izveštaju koji je već prosleđen istražnim i tužilačkim organu.

Prema zaključku, Anastasijina smrt je bila nasilna, što potvrđuje krivično delo.

Tijelo 27-ogodišnje devojke iz Poljske, koja je nestala 12. juna, pronađeno je ispod drveta u močvarnom području, u torbi i prekriveno granjem, samo kilometar od kuće Bangladešanina, koji je uhapšen kao glavni osumnjičeni.

Istraga se nastavlja, a osumnjičeni ima rok da se izvini do srede.

Anastasijin dečko i njena majka su očajni zbog tragičnog završetka potrage za njom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike