Tragičan kraj potrage! Anastasija (27) koja je nestala pre šest dana na ostrvu Kos pronađena mrtva

18.06.2023

18:38

0

Autor: M. Vu.

Poljakinja Anastasija Rubinska (27) koja je nestala u ponedeljak uveče 12. juna na ostrvu Kos u Grčkoj, pronađena je danas mrtva

Tragičan kraj potrage! Anastasija (27) koja je nestala pre šest dana na ostrvu Kos pronađena mrtva
nestala Anastasija Rubinska - Copyright Foto:Printskrin/Fejsbuk

Poljakinja Anastasija Rubinska (27) koja je nestala u ponedeljak uveče 12. juna na ostrvu Kos u Grčkoj, pronađena je danas mrtva, prenosi "Prototema".

Prema prvim informacijama, volonterka koja je učestvovala u uviđaju pronašla je telo u vreći koja je bila  prekrivena granjem, na oko kilometar od kuće 32-godišnjeg Bangladešanina kojeg drži policija.

Juče je policija uhapsila muškarca (32) iz Bangladeša za koga se sumnjalo da je ubio ili oteo Anastasiju. 

Na ostrvo Kos danas je stigla i Anastasijina majka koja je trebalo da pomogne u istrazi. Ona je izjavila da misli da je njena ćerka oteta, pa je istraga skrenula u drugom pravcu.

Printscreen/Facebook/UMBRA Grupa Poszukiwawczo-Śledcza

 

Međutim, tim koji je tragao za Poljakinjom je pronašao telo devojke u vreći.

Podsetimo, Anastasijin nestanak prijavio je njen partner, prema izveštaju lista "Demokratiki". Tačnije, 12. juna, oko 22.30 časova, 28-godišnjak je telefonom kontaktirao svoju partnerku, koja mu je rekla da je u Marmariju, da je u alkoholisanom stanju i da će je neko svojim motorom odvesti do hotela.

Zatim mu je poslala svoju lokaciju kako bi mogao da se doveze da je pokupi. Ali kada je 28-godišnjak stigao na područje koje je naznačila, nije pronašao Anastasiju. Kako se požalio, kada je ponovo pokušao da kontaktira svoju partnerku preko njenog mobilnog telefona, ali je on bio isključen.

Ranije danas policija je objavila da je u stanu gde je živeo uhapšeni čovek iz Bangladeša pronađen DNK koji pripada Anastasiji. 

SIM kartica bačena iz Anastasijinog mobilnog telefona

U 23:38 pronađen je njen telefon putem aplikacije u oblasti Tigaki. U tom trenutku je već bio isključen. Ova 27-godišnjakinja se nije pojavila na poslu, kako je trebalo, ujutru 13. juna 2023.

Prema informacijama iz policije, njen mobilni telefon - koji je ranije pronađen u napuštenoj zgradi u oblasti Marmarija je pronašao muškarac koji radi kao obezbeđenje. Mobilni telefon su pregledali nadležni organi i konstatovano je da je SIM kartica uklonjena.

Ova činjenica dodatno osnažuje mogućnost da počinjeno krivično delo dela.

Uskoro opširnije...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike