Tinejdžerka optužena za brutalno ubistvo! Tek rođenom sinu gurnula vatu u usta, maleno telo nađeno izlomljeno u vreći za đubre

14.06.2023

10:00

0

tereti se da je nakon porođaja u dnevnoj sobi stavila bebino telo u vreću za otpatke i ostavila ga na kućnom pragu pre nego što je otišla na sprat da spava.

Tinejdžerka optužena za brutalno ubistvo! Tek rođenom sinu gurnula vatu u usta, maleno telo nađeno izlomljeno u vreći za đubre
Copyright Printscreen/YouTube/Hanne Yam

Paris Mejo, tinejdžerka koja je optužena za ubistvo svog novorođenog sina u roditeljskoj kući marta 2019. godine, saslušana je i pred sudijom negirala da je ikada znala da je trudna.

Prema optužnici, tereti se da je nakon porođaja u dnevnoj sobi stavila bebino telo u vreću za otpatke i ostavila ga na kućnom pragu pre nego što je otišla na sprat da spava. 

Navodi se da je nakon nanošenja preloma, verovatno nakon što je nogom udarila po bebinoj glavi, ugurala vatu u njegova usta.

Porotnicima je rečeno da je beba bila začeta kada je Mejo imala 14 godina, a tinejdžerka je izgubila nevinost sa 13 godina.

 

 

Objašnjavajući zašto je tako mlada imala seks, rekla je da je to videla kao način da je ljudi zavole, jer su je omalovažavali i govorili da je bezvredna, piše "Daily mail".

Opisala krvavu noć

Ona je poroti i sudiji opisala porođaj koji se dogodio u roditeljskoj kući. Kako je rekla, beba nije plakala, a oči joj nisu bile otvorene.

- Počela sam da paničim i stvarno sam se uplašila. Sve se dogodilo tako brzo da se ne sećam mnogo toga. Sećam se samo da je udario glavom i to je bilo to - rekla je, a na pitanje da li je bebi namerno napravila frakturu lobanje odgovorila je sa "Ne".

Bebine ostatke u vreći za đubre otkrila je njena majka koja je pogledala u krvavu vreću.

Tinejdžerka je priznala da se oseća užasno, ali i da nije želela da je povredi i otkrila da ga je volela te da razmišlja kakav bi danas bio.

Ona je, ipak, ostala pri tvrdnji da veruje da on nije bio živ kada se rodio.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike