Užas u Mađarskoj: Devojčica (15) se porodila, pa gurala papir bebi u usta da bi je ugušila, i na kraju je bacila u komšijsko dvorište!

27.02.2023

14:42

0

Autor: M.M.

Portparol policije rekao je da je 15-godišnja devojčica tokom ispitivanja negirala da se porodila

Užas u Mađarskoj: Devojčica (15) se porodila, pa gurala papir bebi u usta da bi je ugušila, i na kraju je bacila u komšijsko dvorište!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Petnaestogodišnja devojčica iz grada Emed u Mađarskoj se sumnjiči da je, nakon porođaja, oštrim predmetom presekla pupčanu vrpcu, a potom svojoj bebi gurnula papir u usta da bi je ugušila. Bebu je nakon toga bacila u komšijsko dvorište.

Pretpostavlja se da se porodila u dvorištu kuće njenih roditelja u petak uveče, a da je telo bebe nakon gnusnog ubistva prebacila kod komšija u vrt.

Petnaestogodišnjoj devojčici je pozlilo posle porođaja, pa su njeni rođaci pozvali Hitnu pomoć, koja ju je odvezla u bolnicu.

Tokom pregleda je otkriveno da se tinejdžerka nedavno porodila. Na osnovu dobijenih informacija, policija je došla u kuću devojčice i bebu pronašla u susednom dvorištu. Devojčica je hitno prevezena u bolnicu, gde je i preminula.

Portparol policije Tamaš Dobi rekao je da je 15-godišnja devojčica tokom ispitivanja negirala da se porodila, ali to pobijaju dokazi, te je odvedena na saslušanje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike