Sin poznatog sportiste ubio osmogodišnjeg sina: Presudio i sebi, a godinama je glavni osumnjičeni za nestanak supruge

03.06.2023

12:10

0

Za sada je poznato da je dete ubijeno oštrim predmetom

Sin poznatog sportiste ubio osmogodišnjeg sina: Presudio i sebi, a godinama je glavni osumnjičeni za nestanak supruge
Džordž Skot III - Copyright Printscreen Twitter/boomerjr_nft

Sin bivšeg igrača Red Soksa, Džordža Skota, navodno je ubio svog osmogodišnjeg sina pre nego što je izvršio samoubistvo u njihovoj kući u Masačusetsu u petak, rekli su zvaničnici.

Tragičnu scenu ubistva i samoubistva otkrila je policija koja je obavila proveru u kući 54-godišnjeg Džordža Skota Trećeg u Nju Bedfordu nešto posle 8 sati, preneo je „Boston Globe".

Skot i njegov sin Dante Hazard pronađeni su mrtvi u kući, saopštila je kancelarija okružnog tužioca u Bristolu Tomasa M. Kvina III u petak uveče.

Vlasti su saopštile da deluje da je Skot ubio svoje dete oštrim predmetom pre nego što je izvršio samoubistvo, navodi bostonska televizijska stanica WCVB.

- Čekamo potvrdu lekara o ovim i drugim detaljima - rekao je Kvin u saopštenju.

Skot je sin bivšeg igrača Red Soksa Džordža Skota, koji je proveo 9 sezona u Bostonu 1960-ih i 1970-ih.

Kortni Kolombo (34) rekla je za „Globe" da je živela u kući pored Skotove od 2020. sa svojim dečkom i prisetila se da je on uvek bio prijateljski nastrojen sused.

- Bila sam šokirana kada sam čula šta se dogodilo. Nisam ovo očekivala. Žao mi je samo dečaka, on ništa od toga nije zaslužio - rekla je ona.

Printscreen Youtube/WCVB Channel 5 Boston
Liza Hazard

Nešto više od dve nedelje ranije, detektivi koji istražuju nestanak dečakove majke, Lize Hazard, pretražili su kuću, objavio je „Boston Globe". Majka je nestala u martu 2019. godine.

Skot se vodio kao glavni osumnjičeni za njen nestanak, koji je i dalje nerešen.

Skot je 2021. godine lansirao NFT kolekciju sa svojim pokojnim ocem.

Bivši igrač bejzbola niže lige iz 1990-ih, Skot, imao je aspiracije da dospe u visoku ligu poput svog oca, rekao je on u intervjuu za „Globe" svojevremeno.

 

 

Džordž „Bumer“ Skot, koji je preminuo 2013. godine, bio je trostruki osvajač svih zvezda i osmostruki osvajač zlatnih rukavica u svojoj 14-godišnjoj karijeri od 1966. do 1979. On je član Kuće slavnih Red Soksa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike