Ekscentrični multimilioner želi da ostane večno mlad, a za to mu je potrebna krv njegovog sina! (VIDEO)

31.05.2023

23:31

0

Džonson (45) je ubeđen da izgleda mlađe i da ima kapacitet pluća i kondiciju 18-godišnjaka

Ekscentrični multimilioner želi da ostane večno mlad, a za to mu je potrebna krv njegovog sina! (VIDEO)
Copyright Youtube/Bryan Johnson

Kontroverzni tehnološki mogul Brajan Džonson (45) već godinama je opsednut mladalačkim izgledom i očajnički želi da ostane večno mlad zbog čega se podvrgava kontroverznim metodama i brojnim treninzima.

Poznati "biohaker", kako ga mnogi nazivaju, godišnje troši nekoliko miliona dolara kako bi angažovao tim visokospecilajizovanih lekara koji mu pomažu u održavanju mladolikog tela uz pomoć transfuzije krvne plazme, za koju smatra da zaustavlja starenje i podstiče regeneraciju tkiva u organizmu. Ovaj tim od 30 lekara predvođen je 29-godišnjim specijalistom regenerativne medicine, Oliverom Zolmanom, sa Univerziteta u Kembridžu.

Youtube/Bryan Johnson
Džonson (skroz desno) sa ocem i sinom

Međutim, kako bi dobio "eliksir mladost", u ceo proces je uključio sina i oca, nakon što je u prošlosti za isti proces, birao anonimne, zdrave donore koji su prolazili rigorozan proces selekcije i bili podvrgnuti raznim pregledima.

Sa sinom Talmadžom (17) i ocem Ričardom (70), Brajan je odlučio da se podvrgne transplantaciji krvne plazme, u kome bi mu naslednik donirao krvnu plazmu, pa bi on ponovio proces donirajući plazmu svom ocu. 

"Fantastična trojka" za ovaj korak odabrala je kliniku u Dalasu, a prilikom transplantacije Talmadžu i Brajanu izvađeno je po litar krvi, koja je kasnije pomoću specijalne mašine "podeljena" na tečnu plazmu, eritrocite, leukocite i trombocite. Očevima Brajanu i Ričardu zatim je ubrizgana krv njihovih sinova.

Youtube/Bryan Johnson
Milioner se podvrgao transplantaciji krvne plazme

Stručnjaci iz oblasti hematologije naveli su da je ova metoda zaista delotvorna, a da se Brajan u prethodne dve godine, koliko je primenjuje, uspeo da svoju biološku starost smanji za više od pet godina: navodno, sada on ima srce 37-godišnjaka, kožu 28-godišnjaka, a kapacitet pluća i kondiciju 18-godišnjaka

Brajan i njegovi otac i sin prvi su ljudi na svetu koji su se osmelili na ovakav radikalan korak - do sada su istraživanja bila sprovođena samo na miševima, a pokazala su se kao veoma delotvorna.

 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike