Potraga za Medlin Meken: Pronađen improvizovani oltar sa njenim slikama u blizini jezera? (VIDEO)

29.05.2023

10:23

0

Autor: N.P.

Brukner je u seriji pisama rekao da "nije monstrum"

Potraga za Medlin Meken: Pronađen improvizovani oltar sa njenim slikama u blizini jezera? (VIDEO)
Medlin Meken - Copyright Profimedia

Britanski par, imenovani samo kao Ralf i En, tvrdi da su blizu portugalskog jezera sedam meseci nakon nestanka Medlin Meken pronašli improvizovani oltar sa njenim fotografijama.

U pitanju je veštačko jezero kod brane Arade koji je policija prošle nedelje pretraživala tokom nove istrage o slučaju britanske devojčice (3) koja je nestala 2007. godine.

Par je kazao da su to svojevremeno prijavili policiji, ali da tada to nije istraženo.

Navodno, hrpa kamenja kamenja, okružena belim ljiljanima i fotografijom nestale devojčice, nalazi se u blizini mesta koje je policija nedavno pretraživala.

Ovaj par penzionera godinama letuje u svojoj vikendici u regiji Algarve gde je devojčica i nestala. Kada je policija identifikovala Kristijana Bruknera kao glavnog osumnjičenog za njenu otmicu, oni su ponovo prijavili policiji ovaj slučaj što je pokrenulo novu potragu.

Podsetimo, Medlin Meken je nestala iz apartmana u portugalskom letovalištu Praja da Luz tokom porodičnog odmora, a do danas nije odgonetnuto šta joj se dogodilo. Nemački tužioci su pre tri godine Bruknera, višestrukog silovatelja i pedofila, označili kao glavnog osumnjičenog, ali optužnice za sada nema jer nema dovoljno dokaza. Ipak, Brukner je u istom odmaralištu boravio u vreme nestanka male Medlin, a trenutno izdržava zatvorsku kaznu u Nemačkoj zbog silovanja američke turistkinje u Portugaliji.

Brukner je u seriji pisama rekao da "nije monstrum" i uporno tvrdi da nema veze sa otmicom Medlin Meken.

- Svet veruje da sam ubio Medi, ali nisam - navodno je jednom poručio.

 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike