Scena kao iz akcionih filmova! Policajac skočio na automobil da uhvati begunca, držao se za haubu dok je vozilo jurilo putem (VIDEO)

20.05.2023

10:12

0

Hrabri službenik se na kraju povredio kada je pao sa četvorotočkaša

Scena kao iz akcionih filmova! Policajac skočio na automobil da uhvati begunca, držao se za haubu dok je vozilo jurilo putem (VIDEO)
Copyright Printscreen Youtube/ Inside Edition

Snimak u kom se vidi kako se policajac iz Ajove vozi na automobilu držeći se za haubu begunca postao je veoma brzo viralan kada se pojavio na internetu.

Snimak kamere iz policijske uprave Kerol objavljen je nakon što je vozač osuđen na pet godina zatvora zbog incidenta do koga je došlo 5. marta 2021.

Policajac Patrik Makarti rekao je putniku u vozilu Denisu Gajderu Mlađem da postoji nalog za njegovo hapšenje iz Ilinoisa dok je bio u automobilu.

Vozač je izašao iz vozila, a Gajder se hitro prebacio na njegovo sedište i upalio automobil. Policajac je tada izvukao oružje i skočio na haubu.

Gajder nije odustajao od pokušaja da se oslobodi policajca, a Makarti se tvrdoglavo držao za haubu dok su drugi policajci pristizali na mesto dešavanja.

- Zaustavi auto! - čuje se kako policajac viče na vozača.

Makarti je na kraju pao na zemlju i povredio leđa kada je vozilo udarilo u jarak, navodi se u novinskom izveštaju. Gajder je uhapšen i priznao je krivicu za teške povrede nanesene vozilom. Tvrdio je da se plašio za svoj život kada je Makarti izvukao pištolj.

- Uplašio sam se za svoj život nakon što je policajac izvadio pištolj i skočio na haubu mog automobila - napisao je Gajder u pismu sudskom službeniku okruga Kerol u februaru.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike