Policajac za dlaku izbegao smrt: Zamalo ga smrskao BMW koji je jurio ka njemu skoro 200 na sat, veštim manevrom izašao nepovređen (VIDEO)

03.05.2023

17:07

0

Trojica tinejdžera u M3 prošla su sa lakšim povredama, a policajac i vozač drugog BMW-a su zbrinuti u bolnici zbog lakših povreda

Policajac za dlaku izbegao smrt: Zamalo ga smrskao BMW koji je jurio ka njemu skoro 200 na sat, veštim manevrom izašao nepovređen (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/FairfaxCountyPD

Policajac u predgrađu Virdžinije u Vašingtonu za dlaku je izbegao smrt tako što je potrčao kako bi pobegao od automobila van kontrole koji je jurio na njega sa druge strane za vreme dok je ispitivao vozača drugog vozila.

Ceo događaj snimila je nadzorna kamera, a Policija okruga Ferfaks, čiji je šef rekao da niko nije ubijen ili ozbiljno povređen, objavila je u utorak snimak koji je nastao u ponedeljak pre podne.

- To je jednostavno čudesno - rekao je šef Kevin Dejvis na konferenciji za novinare.

Policajac je zaustavio BMW serije 7 koji je jurio brzinom od 117 kilometara na čas, rekao je Dejvis.

Razgovarao je sa njegovim vozačem sa suvozačeve strane kada je drugi BMW krenuo ka njemu, sa druge strane, brzinom većom od 190 kilometara na čas, rekli su zvaničnici.

 

 

Taj BMW, M3 visokih performansi, udario je u drugo vozilo, a zatim se okrenuo i zadnjim delom udario u patrolno vozilo okruga Ferfaks, vidi se u snimku u kom deluje da se automobil očešao o desnu nogu policajca.

- Hladan, miran i pribran, on je preskočio zaštitnu ogradu i odmah se uključi na radio - rekao je Dejvis.

Trojica tinejdžera u M3 prošla su sa lakšim povredama, a policajac i vozač drugog BMW-a su zbrinuti u bolnici zbog lakših povreda i pušteni su iz nje, saopštila je policija.

Sedamnaestogodišnji vozač M3 je optužen za nesavesnu vožnju, saopštilo je odeljenje, a identitet policajca nije objavljen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike