Tramp na CNN-u i to nakon što je proglašen krivim za seksualno uznemiravanje

10.05.2023

23:00

0

On će od 20 časova po lokalnom vremenu odgovarati na pitanja novinarke Kejtlin Kolins i pojedinih birača u gradskoj većnici u Nju Hempširu

Tramp na CNN-u i to nakon što je proglašen krivim za seksualno uznemiravanje
Copyright AP Photo/Evan Vucci

Bivši predsednik SAD Donald Tramp pojaviće se na CNN-u prvi put od 2016. godine.

On će od 20 časova po lokalnom vremenu odgovarati na pitanja novinarke Kejtlin Kolins i pojedinih birača u gradskoj većnici u Nju Hempširu, piše Blumberg.

U publici će biti republikanci i birači koji još nisu odlučili za koga će glasati na stranačkim izborima, uoči predsedničkih izbora 2024. godine.

Ovo biti prvo Trampovo pojavljivanje u medijima nakon što ga je savezni sud u Njujorku proglasio krivim za seksualni napad na književnicu Elizabet Džin Kerol.

Prema pisanju Blumberga, razgovor sa Trampom biće emitovan u trenutku kada Kris Liht, novi šef CNN-a, pokušava da poboljša rejting i prihode televizije kreiranjem manje pristrasnog programa.

Liht veruje da CNN može da postane alternativa Foks njuzu za neke republikanske gledaoce, a deo njegove strategije je da prestane sa plaćanjem republikanskih stručnjaka i da u program uključi zakonodavce iz Republikanske partije.

Pored toga, emisija sa Trampom mogla bi da pomogne televizijskoj mreži da pridobije druge republikance koji su u strahu da bi nijhovo pristajanje na gostovanje moglo da ih udalji od biračkog tela.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike