Korgi kraljice Elizabete i čaj: Sara Ferguson nije pozvana na krunisanje, ali je proslavila na svoj način (FOTO)

06.05.2023

14:09

0

Autor: M.M.

Na slikama se vidi jedan korgi, koji je bio omiljena rase kraljice Elizabete II, kako sedi na stolici kraljevskog izgleda sa jastučićem odštampanom zastavom Velike Britanije

Korgi kraljice Elizabete i čaj: Sara Ferguson nije pozvana na krunisanje, ali je proslavila na svoj način (FOTO)
Sara Ferguson - Copyright Profimedia

Sara Ferguson, bivša supruga princa Endrua koja ne prisustvuje današnjem krunisanju kralja Čarlsa isto proslavlja na svoj način.

Naime, Vojvotkinja od Jorka je u petak na svom Instagram profilu podelila kako će obeležiti ovaj dan. 

Ispod fotografije zajedno sa korgijem i popodnevnim čajem "prikladnim za kralja" napisala je:

- Nadam se da ste spremni za sutrašnje krunisanje. Ja svakako jesam. Danas sam spremila čaj za kralja koji sam podelila sa stanarima u Vindzoru da im pomognem da slave. Uživajte za vikend!

Na slikama se vidi jedan korgi, koji je bio omiljena rase kraljice Elizabete II, kako sedi na stolici kraljevskog izgleda sa jastučićem odštampanom zastavom Velike Britanije. Pored korgija je sto prekriven crvenim i belim kariranim stolnjakom i ispunjen poslepodnevnim čajem, uključujući spektakularnu tortu, sendviče i pogačice.

Sara Ferguson i Endru su bili u braku od 1986. do 1996. godine.

Čak i posle razvoda je Sara Ferguson nastavila da održava prijateljstvo sa kraljicom i njih dve bi često šetale pse zajedno. Jednom prilikom je Sara izjavila da joj je kraljica "bila više majka nego njena rođena majka", te je nazvala svojim "najvećim mentorom". Posle smrti kraljice, Sara je preuzela brigu o njena dva korgija.

Vojvotkinja od Jorka je ranije priznala da verovatno neće biti pozvana da prisustvuje događaju jer više nije sa svojim bivšim mužem, princom Endruom. 

Sara Ferguson i Endru su bili u braku od 1986. do 1996. godine.

Međutim, vojvotkinja od Jorka je navodno dobila ključnu ulogu kao „VIP učesnik" na koncertu krunisanja kralja u zamku Vindzor.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike