Telo nestalog dvogodišnjaka pronađeno u ustima aligatora! Dečakov otac optužen za ubistvo, odao se kad je otišao u bolnicu

01.04.2023

14:12

0

U potragu za dečakom bili su uključeni psi, dron i federalne i državne agencije za sprovođenje zakona

Telo nestalog dvogodišnjaka pronađeno u ustima aligatora! Dečakov otac optužen za ubistvo, odao se kad je otišao u bolnicu
Aligator - Copyright Pixabay

Telo dvogodišnjak sa Floride koji je nestao nakon što je njegova majka pronađena ubijena u svom stanu pronađeno je u petak, a njegov otac je optužen za ubistvo, saopštila je policija Sent Pitersburga.

Telo Tejlena Mozlija nađeno je u ustima aligatora, a detektiv je pucao u životinju i ubio je, rekao je šef policije Entoni Holovej.

- Nismo hteli da ga pronađemo na ovaj način, ali sada možemo bar donekle pružiti rešenje unesrećenoj porodici - rekao je Holovej na konferenciji za novinare.

Tejlen je nestao u četvrtak kada je njegova majka Pašun Džefri (20) pronađena ubijena u svom stanu, saopštila je policija.

Bila je izbodena više puta, rekao je Holovej u petak.

Detetov otac, Tomas Mozli, optužen je po dve tačke za ubistvo prvog stepena, rekao je šef policije.

 

 

Dete je pronađeno u blizini parka Del Holms, koji je blizu jezera Mađore, skoro 15 kilometara od stana njegove majke, rekao je Holovej.

Uzrok dečakove smrti utvrdiće lekarski sud, rekao je Holovej.

Tomas Mozli se prijavio u bolnicu i imao je posekotine po rukama i šakama, rekao je Holovej, zbog čega je ostao u bolnici u petak. On nije razgovarao sa detektivima i zatražio je advokata, istakao je šef policije.

U potragu za dečakom bili su uključeni psi, dron i federalne i državne agencije za sprovođenje zakona.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike