Brat i sestra oboje umrli dok ih je baka čuvala: Unuk se utopio, a unuku je zaboravila u vrelim kolima! Užasna tragedija jedne porodice

30.03.2023

15:47

0

Autor: N.P.

Posle smrti prvog deteta, roditelji su ipak mesecima kasnije i drugo dete ostavili baki na čuvanje

Brat i sestra oboje umrli dok ih je baka čuvala: Unuk se utopio, a unuku je zaboravila u vrelim kolima! Užasna tragedija jedne porodice
Baka sa Floride odgovorna je za smrt dvoje unučića u razmaku od nekoliko meseci - Copyright ABC Action News/Facebook Kaila Nix

Jednu porodicu sa Floride zadesila je velika tragedija kada su brat i sestra preminuli u razmaku od godinu dana, a oboje su bili pod nadzorom svoje bake Trejsi Niks (65).

Urijel Šok, stara sedam meseci, umrla je na zadnjem sedištu automobila, gde ju je baka zaboravila, samo nekoliko meseci nakon što se njen stariji brat utopio. 

Nekadašnja direktorka škole je navela da je zaboravila dete u kolima kada je otišla da svira klavir. Devojčica je ostavljena u vozilu na 32 stepena, sa zatvorenim prozorima.

Da tragedija bude veća, dečak Ezra se utopio kada je imao 16 meseci u jezercetu kraj porodične kuće, samo nekoliko dana pre Božića 2021. godine. 

Tada je Trejsi trebalo da vodi računa o njemu, ali je zaspala na kauču. 

Kada se probudila, nije mogla da pronađe dete, pa je pozvala muža koji je prethodno otišao u kupovinu. Pronašli su ga kako pluta u obližnjem jezercetu. Trejsi nije pozvala policiju već je počela sa reanimacijom.

Njen muž je potom pozvao oca dečaka i da mu poruči "da se nešto dogodilo Ezri".

Kaila, koja je tada bila u šestom mesecu trudnoće sa Urijel, jurila je putem 136 kilometara na čas, kako bi što pre stigla do kuće, pa je usput izazvala sudar.

Ezra je prebačen u bolnicu, ali su ga ubrzo skinuli sa aparata. Preminuo je u Kailinim rukama 23. decembra 2021.

Tri meseca kasnije se rodila Urijel.

Kaila i njen partner Dru Šok nisu verovali Trejsi i nisu želeli da je ostave samu sa njihovim starijim četvorogodišnjim detetom. 

- Bili smo uznemireni, ali ja volim svoju majku i kao ćerka sam želela da bude u mom životu, i u tom trenutku sam verovala da treba pružiti drugu šansu - rekla je majka Kaila.

Kako je navela, baka skoro nikada nije bila sama sa devojčicom Urijel.

Međutim, kobnog dana je Kaila otišla kod frizera i ćerku je ostavila sa Trejsi.

Nakon što je ostavljena u vrelom automobilu, nije joj bilo spasa.

- Da budem objektivna, ona treba da bude u zatvoru. Boli me što kao njena ćerka treba to da kažem. Ali, kao njihova majka, ja to zahtevam - rekla je Kaila lokalnoj televiziji.

Roditelji su rekli da bi želeli da Ezra i Urijel znaju "da ih volimo i da nam je žao".

Kaila je kazala da žele da se izbore za pravdu za svoje stradale dece.

Advokat Trejsi Niks je kazao da je ona "potpuno slomljena posle smrti vojih unučića".

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike