Ruska ambasada u BiH odgovara Blinkenu: Putinov put predstavlja istinsku nezavisnost i suverenitet

30.03.2023

17:43

0

Reagovanje ruskih zvaničnika na tvit Entonija Blinkena

Ruska ambasada u BiH odgovara Blinkenu: Putinov put predstavlja istinsku nezavisnost i suverenitet
Vladimir Putin - Copyright Alexey Maishev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP, File

Put ruskog predsednika Vladimira Putina jeste put ka istinskoj nezavisnosti i suverenitetu, navodi se u komentaru i reagovanju Ambasade Ruske Federacije u BiH na optužbe američkog državnog sekretara Entonija Blinkena.

U objavi na Fejsbuku kažu da Entoni Blinken u svom tvitu spominje put ruskog predsednika Vladimira Putina nazivajući ga  "autoritarnim". 

- U stvari to jeste put ka istinskoj nezavisnosti i suverenitetu. Put da se postane svesnim svojih nacionalnih i egzistencijalnih interesa. Put ka razumevanju na kakav način ih treba braniti - navodi se u objavi.

Ako se, ističu, krene putem Bajdena onda se na kraju dođe degenerativnom bezumlju, kada se više ne pravi razlika između istine i laži sa licemerjem. 

- Između demokratije i slobode sa jedne strane i ropstva i poniženja za druge. I onda se počinje pričati sa prizracima i sa prazninom - navode iz Ambasade.

Ističu da put Putina podržava ogromna većina stanovništva Rusije, a put Bajdena - rekordno nizak broj Amerikanaca.

- Onda, gospodine državni sekretaru - izvolite - hrabro idite - Putem Bajdena", navodi se u objavi i dodaju: "Uzgred rečeno, o demokratiji. Tvrde da je najbolju knjigu o demokratiji u Americi napisao stranac. Kada se upoznaješ sa nekim tekstovima učesnika Samita za demokratiju, onda stekneš čvrsto uverenje da ih napisala veštačka inteligencija".
 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike