Žena ostala nepokretna nakon borbe sa lopovom: Pratio je 40 kilometara, a kad ju je oborio, ostala je da leži na zemlji (VIDEO)

15.03.2023

16:55

0

Ukrao joj je 4.300 dolara iz drugog pokušaja

Žena ostala nepokretna nakon borbe sa lopovom: Pratio je 40 kilometara, a kad ju je oborio, ostala je da leži na zemlji (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/hpdrobbery

Žena iz Teksasa mogla bi da provede ostatak života u invalidskim kolicima nakon što ju je lopov srušio na zemlju i ukrao nekoliko hiljada dolara tokom prošlomesečnog napada snimljenog kamerom, prema policijskim izveštajima.

Nung Trong nije mogla da koristi jednu od svojih nogu otkako ju je 13. februara napao muškarac nakon što je podigla gotovinu iz banke, pričaju njeni rođaci i policija Hjustona.

Trong (44) nije znala da ju je lopov pratio do tržnog centra od banke udaljene skoro 40 kilometara, gde joj je prišao i pokušao da pobegne sa novcem, saopštile su vlasti.

Tokom borbe sa muškarcem ispale su joj iz ruku neke lične stvari, što se može videti u snimcima koje je podelila policija Hjustona. Lopov je pobegao sa jednim predmetom pre nego što se ubrzo vratio, podigavši Trongovu sa zemlje i nemilosrdno je udario u trotoar pre nego što je pobegao sa novcem, saopštila je policija.

Policija veruje da je prvobitno ukrao pogrešan predmet.

Porodica je rekla da je ukradeno oko 4.300 dolara.

 

 

Ženi je prilikom napada oštećena kičmena moždina i ona ne može da koristi levu nogu, rekli su članovi njene porodice.

Trong je samohrana majka troje dece i došla je u SAD iz Vijetnama. Majka žrtve je objasnila da je njena ćerka već imala težak život, izgubivši muža od raka jetre pre sedam godina.

Potrebna joj je stalna nega, kao i pomoć da ode u kupatilo.

Doktori su navodno rekli da postoji 50 odsto šanse da će Trong ponovo prohodati.

Novacem koji je uzela iz banke trebalo je da ide na put u Vijetnam sa svojom porodicom, navodi se na stranici "GoFundMe" koju je pokrenula njena porodica, a na kojoj moli za finansijsku pomoć za njenu negu.

U ovom slučaju nije došlo do hapšenja počinioca.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike