Ako se i vi plašite lifta, ne gledajte ovaj snimak! Žena pokušala da se spase iz kabine, pa se zaglavila između kućišta i zida (VIDEO)

15.03.2023

12:49

0

Autor: I.K.

Zastrašujuć snimak obišao je svet, ali srećom, sve se dobro završilo

Ako se i vi plašite lifta, ne gledajte ovaj snimak! Žena pokušala da se spase iz kabine, pa se zaglavila između kućišta i zida (VIDEO)
Žena umalo stradala u pokušaju da se spase iz zaglavljenog lifta - Copyright Twitter/@security_footag

Snimak žene koja pokušava da se izvuče iz zaglavljenog lifta, ali ostaje priklještena između kućista i zida, obišao je svet. 

Ljudi u neverici gledaju napore ove žene da izađe iz lifta koji stoji zaglavljen, ali i nameru da se provuče između kabine lifta i zida.

I dok na društvenim mrežama dele zaprepašćenje, prilog na kineskoj CCTV rasvetljava da je sve na kraju dobro prošlo i da je žena spasena.

Naime, na početku snimka se vidi kako dve žene ubacuju pakete sa plastičnim flašama u lift. Jedan od tih paketa pridržava i vrata lifta da se ne zatvore, ali nesrećna žena pomera upravo taj paket i lift se zatvara. 

Uplašena žena svom snagom pokušava da otvori vrata, što i uspeva, ali je ispred nje zid! U želji da pobegne iz lifta, ona se provlači između kabine i zida u nadi da će kroz taj mali prostor uspeti da se izvuče. Nažalost, ostaje zaglavljena, a što je još gore, vrata lifta se zatvaraju iza nje.

Srećom, ubrzo su pozvani vatrogasci koji su nesrećnu ženu spasili i ona je prebačena u bolnicu.

Napominjemo da je, ako se i sami plašite liftova, možda bolje da snimak ne pogledate, makar ne do kraja.

U narednom snimku vidi se i spasilačka misija.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike