Likvidiran zloglasni serijski ubica: Hvalio se da je ubio više od 100 ljudi, a njegove priče su bile zastrašujuće (VIDEO)

07.03.2023

08:55

0

Autor: N.P.

Matador je brutalno ubio i svog oca

Likvidiran zloglasni serijski ubica: Hvalio se da je ubio više od 100 ljudi, a njegove priče su bile zastrašujuće (VIDEO)
Pedro Matador je ubijen ispred svoje kuće - Copyright Youtube/Cometa Podcast

Zloglasni brazilski serijski ubica Pedrinjo Matador (68), koji je tvrdio da je ubio više od 100 ljudi, i sam je likvidiran.

Matador je napadnut na trotoaru ispred porodičnog doma, u Moži das Kruzesu, u državi Sao Paulo. Prvo je upucan, a potom mu je presečen vrat.

Napadači su pobegli crnim automobilom, koji je kasnije pronađen u blizini, a u njemu se nalazilo i oružje.

Jedna rođaka je rekla da je Matador sedeo na stolici kada se zaustavio crni automobil iz koga su izašla dva maskirana i naoružana muškarca.

- Ovo nema veze sa tobom. Uzmi svoju ćerku i uđite unutra - poručio joj je jedan od njih.

Brazilca su upucali, a onda mu kuhinjskim nožem presekli vrat. Zasada niko nije uhapšen za ovaj zločin, a veruje se da se radi o osveti.

Pedro Rodrigez Filho, poznatiji kao Pedro Matador, proveo je 42 godine u zatvoru nakon hapšenja 1973. U jednom intervjuu iz 2003. je priznao da je ubio više od 100 ljudi, čak i tokom izdržavanja zatvorske kazne.

Kako se navodi, u 14. godini je ubio predsednika opštine zato što mu je otpustio oca koji je radio kao noćni čuvar u jednoj lokalnoj školi.

U intervjuu iz 1996. godine, nakon što je navodno ubio oko 40 ljudi u zatvoru, rekao je da se ne kaje. Veruje se da su većina njegovih žrtava bili dileri droge, silovatelji i ubice. Krasile su ga brojne tetovaže, a jedna je glasila: "Ubijam iz zadovoljstva".

Po izlasku iz zatvora, 2018. godine, pokrenuo je kanal na Jutjubu, a imao je i više od 310.000 pratilaca na mreži TikTok.

Iako nikada nije otkrio zašto je imao poriv za ubijanjem, jednom je rekao da mu je lobanja ostala deformisana nakon što je otac udario njegovu trudnu majku tokom svađe. Kasnije je ubio i sopstvenog oca, dok su zajedno bili u zatvoru.

- Sve sam dobro smislio i pojavio sam se u njegovoj ćeliji. Obećao sam pred majčinim kovčegom da ću se osvetiti - rekao je.

Kako se navodi, oca je izbo 22 puta, posle čega mu je izvadio srce i odgrizao jedan deo.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike