Izvor sa dvora otkriva: Princ Čarls se seli iz Britanije, razlog - princ Vilijem

19.10.2020

22:50 >> 08:04

0

Sin kraljice Elizabete, 71-godišnji princ Čarls, proveo je najduže vremena čekajući da postane kralj Velike Britanije od bilo kojeg naslednika krune u isto

Izvor sa dvora otkriva: Princ Čarls se seli iz Britanije, razlog - princ Vilijem
Copyright Profimedia

Sin kraljice Elizabete, 71-godišnji princ Čarls, proveo je najduže vremena čekajući da postane kralj Velike Britanije od bilo kojeg naslednika krune u istoriji te države.

Sada dobro obavešteni izvor sa dvora tvrdi kako je Čarlsu i njegovoj supruzi Kamili Parker dojadilo da čekaju na krunu i da nameravaju da se trajno presele u Italiju i prepustite princu Vilijemu krunu, kada jednog dana kraljica Elizabeta umre ili odstupi sa trona.

Čarlsovu veliku želju da živi u Italiji otkrila je još 1995. godine njegova tadašnja supruga, princeza Dajana, u jednom inervjuu.

Dajana je u tom intervjuu rekla kako misli da će se Čarls i njegova tadašnja ljubavnica Kamila preseliti u Italiju, umesto da Čarls jednog dana postane kralj. Otkrila je kako njen suprug želi da poseduje farmu u Toskani i da je spreman da ostaviti Dajanu u Britaniji da sama odgaja i priprema Vilijema za ulogu kralja. U istom intervjuu spomenut je i izvor s dvora koji je rekao kako Dajana veruje da Čarls nikada neće postati kralj.

I tako je danas, 25 godina kasnije, tvrde strani mediji, princ Čarls napokon odlučio da realizuje svoju dugogodišnju želju.

– Kraljevska porodica ga ne bi krivila ako se preseli zato što su se Vilijem i Kejt dokazali sposobnim da preuzmu titulu kralja i kraljice – tvrdi izvor sa dvora.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike