Žena koja je ubila ljubavnika, iživljavala se nad njegovim mrtvim telom i odsekla mu penis napala advokata tokom suđenja! (VIDEO)

15.02.2023

15:31

0

Do napada je došlo nakon što se svedok nije pojavio da svedoči o mentalnom stanju optužene

Žena koja je ubila ljubavnika, iživljavala se nad njegovim mrtvim telom i odsekla mu penis napala advokata tokom suđenja! (VIDEO)
Copyright Printscreen Youtube/ABC 7 Chicago

Žena koja je optužena za odrubljivanje glave svom ljubavniku nakon što ga je davila tokom seksa potpomognutog drogom napala je u utorak svog advokata na sudu.

Tejlor Šabiznis (25) zaskočila je svog advokata Kvina Džolija oko 8.48 ujutru u sudnici u Grinbeju u Viskonsinu i laktom ga udarila u glavu. Advokat, međutim, po svemu sudeći, nije zadobio nikakve povrede.

Do napada je došlo nakon što se svedok nije pojavio da svedoči o mentalnom stanju Šabiznisove.

Ona se tereti za ubistvo prvog stepena, sakaćenje leša i seksualni napad trećeg stepena nakon što je majka žrtve u sopstvenoj kući našla odsečenu glavu svog sina u kanti, pokrivenu peškirom.

Prema policiji, Šabiznis je priznala da je oralno zadovoljavala i koristila seks igračku na svojoj žrtvi nakon što je ona umrla. Osim toga, izjasnila se da nema mentalne bolesti.

Do napada na advokata došlo je tokom postupka da se utvrdi da li je Šabiznis sposobna da joj se sudi.

Očekivalo se da će Džoli predstaviti svedočenje veštaka na sudu u utorak, ali je umesto toga rekao sudiji Tomasu Volšu da svedok još nije završio svoj izveštaj i tražio je još dve nedelje za to svedočenje.

Volš je nevoljno pristao da odloži suđenje, prvobitno zakazano za 6. mart, izveštava FOKS 6, i umesto toga je predložio suđenje 15. maja.

Tada je Šabiznis snimljena kako napada Džolija.

Na snimku iz sudnice u Grinbeju vidi se kako Šabiznis ustaje sa svog mesta pokušavajući da zgrabi Džolija za ruku pre nego što ga je udarila u glavu.

Službenik šerifa okruga Braun brzo je krenuo u akciju i srušio Šabiznis na zemlju, boreći se da je zadrži dok je pokušavala da se izvuče.

Otprilike minut kasnije službenik suda je rekao ljudima na ročištu da napuste sudnicu. U međuvremenu su još dva šerifova zamenika stigla da se pozabave 25-godišnjakinjom, pokušavajući da mirno razgovaraju sa njom.

Prinstcreen Facebook
Tejlor Šabiznis

Okrivljenu je pokušala da smiri i žena koja je podržava, navodi Foks 6.

Zajedno su uspeli da nateraju Šabiznisovu da se smiri i smeste je uz vrata pre nego što je izvedu.

Kada je sud konačno nastavio oko 10 minuta nakon napada, Džoli je obavestio sudiju da planira da podnese zahtev da bude uklonjen kao advokat Šabiznisove.

Šabiznis je uhapšena prošle godine, nakon što je majka Šeda Roka Tiriona pronašla njegovu odsečenu glavu u kanti u svom podrumu.

Stravičan zločin

Tara Pakanič (47) je pozvala policiju 23. februara oko 3 sata ujutru. Rekla je da su je probudili lupanje vrata i zvuk vozila koje se udaljuje. Zatim je primetila da je svetlo u podrumu upaljeno, sišla je i na dnu stepenica videla kantu. Unutra je pronašla odsečenu glavu svog sina, dok je policiji rekla da se on prethodne noći odvezao sa Šahbiznis.

Prinstcreen Facebook
Šed Rok Tirion

Šabiznis, koja ima muža Vorena i koja je nedavno je postala majka sina Matea, priznala je da poznaje Šeda Roka Tiriona koji je isečen na komade.

Tvrdila je da su se drogirali raznim sredstvima ranije tokom dana.

Policija je na licu mesta pronašla dokaze o uzimanju droge, uključujući staklenu lulu i kesu sa prahom svetle boje.

Tirionov penis je pronađen u istoj kanti kao i njegova glava, dok su ostali delovi tela pronađeni u raznim kesama u podrumu, uključujući plastične kese za kupovinu.

Njegove noge i drugi delovi tela pronađeni su u kutiji za lonce na vrhu korpe sa odećom na zadnjem sedištu njenog kombija.

Šabiznis je detektivima rekla da je planirala da ponese sve delove tela sa sobom kada je krenula svojim kombijem, ali da je bila „lenja“ i da je bila loše pripremljena jer je ubistvo bilo neplanirano.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike